Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Üvegmosó szett, pamut fejjel

4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)

Egy ilyen szettel a háztartásban nincs akadály: legyen az váza, teás kancsó nyaka, tejesüveg, kémcső, kis méretű üveg. Most a leggyakoribb problémás területekre itt a 3 legpraktikusabb kellék. 100%-ban természetes anyagokból, a végén praktikus és gyengéd pamut fejjel. 

Az alábbi bejegyzésben a Pauza kínálatában elérhető keféket, takarító és tisztító eszközöket gyűjtöttük össze nektek. Melyik mire jó? Mutatjuk.
 

MÉRETEK
A szett 3 darabból áll, melynek tartalma: 1db 26 cm hosszú Ø 1cm, 1db 29 cm hosszú Ø 2,8cm, 1db 32 cm hosszú Ø 5cm kefe. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Fém szár, állati szőr, végén pamut fejjel.

HOL KÉSZÜLT
Németország.

 


 

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Használható például: váza, teás kancsó nyaka, tejesüveg, kémcső, kis méretű üveg. Ha kifejezetten a nálunk kapható üvegekhez (250ml-es, 500ml-es és 1000ml) keresel üvegmosót, vagy nagyobb méretű, pl. borosüveg tisztítása a feladat, akkor ezt a szőr végű üvegmosó szettet ajánljuk neked. Ezek nyele hosszabb és a vége könnyen bedugható a szűkebb nyakú üvegek száján is. Visszajelzések alapján cumisüveghez a szőr végű változat a praktikusabb.