Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HASAMI bögre, WHITE

12.500 Ft (9.843 Ft + ÁFA)

Szürkésfehér mázas HASAMI porcelán bögre 325ml űrtartalommal. Minden porcikájában japán. Nem csak azért mert ott készül és a tervezője is japán, de a bögre alapanyagát is helyben bányásszák. Végül, de nem utolsó sorban a bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ami egyrészről praktikus tárolást eredményez, hiszen a szett darabjai könnyen egymásra rakhatóak, másrészről egy kerámia, többféle célra is használható. Így lesz egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. A hasznos térfogata ~250ml. A bögrék 3 féle méretben érhetőek el.

HOL KÉSZÜLT: Hasami. Japán. Takuhiro Shinomoto tervezte.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak és praktikus tárolhatóak. Használat közben pedig így lesz egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. 

Pauza tanácsa

Használhatod mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is, de mi mégis kézi mosogatást javaslunk. 

KÉSZÍTŐRŐL

A Nagaszaki prefektúrában található HASAMI 400 éves múltjával, Japán vezető fazekas régiója. Míg a hagyományos technikákat és dizájnt a mai napig alkalmazzák. Taku Shiinimoto, új elképzelést kölcsönzött ezeknek a hagyományoknak, és egy igazán innovatív, de hagyománytisztelő étkészletet készített modern csavarral.

Videó