Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

RIESS mérőedény, 1 literes

15.900 Ft (12.520 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Fehér zománcozott mérőedény az osztrák RIESS vállalkozástól. 1 literig jól látható számozott jelölésekkel van ellátva, és mivel zománcozott így közvetlenül tűzhelyen is használható. Melegíthetsz benne bármit. Minden típusú tűzhelyhez használható (gáz, elektromos, kerámia, indukciós, nyílt láng). Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Antiallergén, természetes anyagokból készült. Karc és kopásálló. 

MÉRET: 
Magasság: 15 cm. Átmérő: 11cm. Űrtartalom: 1L

KÉSZÜLT: Acél váz, roppant erős zománc bevonat. Ausztriában.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Masszívak, a kemény hőhatásokat is könnyedén veszik. Minden főzőfelületre ajánljuk. Mosogathatóak gépben is. Karcolás és vágás álló.

Tisztítása: mosogatógépben is mosható.

KÉSZÍTŐRŐL

Az 1550 óta működő osztrák vállalkozás 1922-ben specializálódott a legjobb minőségű zománcozott konyhai vas edények termékek gyártására. A kilencedik generációs RIESS cég ma is családi tulajdonban van és a gyártás ma is Ausztriában történik. A gyártási folyamatot az Ybbs folyó mentén elhelyezett saját vízerőművek zöld energiája hajtja, amelyek 1926 óta biztosítják az áramtermelést. A keletkezett extra energiát pedig a villamosenergia hálózatba táplálják vissza, így a RIESS gyártási folyamata mára teljesen karbon semleges.