Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Szállítás

Összeszedtük, hogy a nálunk vásárolt termékeket hogyan tudjuk eljuttatni hozzád.

 1. Futárszolgálattal történő házhozszállítás:

A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Csomagjainkat a DPD Hungary Kft. szállítja.
Azért, hogy a rendelésed állapotáról mindig friss információid legyenek, az alábbi lépésekről emailben küldünk tájékoztatót:

 • a rendelés beérkezéséről és befogadásáról
 • a csomag előkészítéséről és annak futárnak történő átadásáról  

A házhozszállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:

 • 30.000 Ft alatt előreutalással vagy Simple bankkártyás fizetéssel 1.490 Ft.
 • 30.000 Ft felett az ország egész területén ingyenes.

A csomagok kézbesítését általában munkanapokon reggel 8 és délután 16 óra között végzi a futárcég, ezért azt ajánljuk, hogy szállítási címként mindenképp olyan címet adj meg, ahol ebben az időben te, vagy az tartózkodik, aki átveszi majd a csomagot.

Bármilyen trükkös részlet lenne a kézbesítési címed kapcsán, javasoljuk, hogy mindenképp hagyj üzenetet a futárnak. Erre az online felületen, a fizetésed véglegesítése előtt, a megjegyzés fülön lesz lehetőséged.

Ha csomagodat valamilyen okból mégsem tudtad átvenni, akkor a futárszolgálat újra megkísérli a kézbesítést. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, akkor a csomag visszakerül a mi telephelyünkre.

 1. Személyes átvétel:

Lehetőséged van az általad megrendelt termékeket személyesen, üzletünkben is átvenni nyitvatartási időben. Ekkor természetesen nem számolunk fel semmilyen extra díjat. Címünk: V.kerület, Budapest, Vitkovics Mihály utca 7. Nyitvatartási idő: hétfő-szombat 11-19 között. Ebben az esetben is küldünk értesítőt, amikor a csomagod elkészült és átvehető. Személyes átvétel alkalmával, üzletünkben van lehetőséged készpénzes és bankkártyás fizetési módra is, de ha a fizetést előre, bankkártyás vagy előreutalásos fizetési móddal rendezed, soron kívül oda tudjuk adni a csomagodat. 
Bármilyen további kérdésed van, egyeztetésre az alábbi csatornákat javasoljuk:

 • e-mail: hello@pauza.hu
 • mobil: +36-30-353-2270
 • messenger chat a PaUZa facebook oldalán. (A weboldal jobb alsó sarkában megtalálod az ikonját!)
   
 1. Fox Post csomagautomata:

Kérheted csomagodat FoxPost csomagautomatába. Ebben az esetben a házhozszállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:

 • 30.000 Ft alatt előreutalással vagy Simple bankkártyás fizetéssel 990 Ft.
 • 30.000 Ft felett az ország egész területén ingyenes.
   

A 60cm-nél nagyobb csomagoknál nincs lehetőség a FoxPosttal történő szállításra. Emiatt előfordulhat, hogy a honlapunkon nem tudod majd kiválasztani ezt a fajta házhozszállítási opciót,  csak  a  személyes átvételt, vagy a futárszolgálattal történő házhozszállítást.
A lakóhelyedhez legközelebbi csomagautomaták elérhetőségéről itt tájékozódhatsz: 
Foxpost csomagautomata kereső. 

Blog cikk megosztás