Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Szállítás

Összeszedtük, hogy a nálunk vásárolt termékeket hogyan tudjuk eljuttatni hozzád.

 1. Futárszolgálattal történő házhozszállítás - ennek menete a következő:

A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Csomagjainkat a DPD Hungary Kft. szállítja.
Azért, hogy a rendelésed állapotáról mindig friss információid legyenek, az alábbi lépésekről emailben küldünk tájékoztatót:

 • a rendelés beérkezéséről és befogadásáról
 • a csomag előkészítéséről és annak futárnak történő átadásáról  
 • végül a csomag várható kézbesítésének idejéről.

A házhozszállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:

 • 20.000 Ft alatt utánvétes fizetéssel 1490 Ft.
 • 20.000 Ft alatt előreutalással vagy Simple bankkártyás fizetéssel 990 Ft.
 • 20.000 Ft felett az ország egész területén ingyenes.

A csomagok kézbesítését általában munkanapokon reggel 8 és délután 16 óra között végzi a futárcég, ezért azt ajánljuk, hogy szállítási címként mindenképp olyan címet adj meg, ahol ebben az időben te, vagy az tartózkodik, aki átveszi majd a csomagot.

Bármilyen trükkös részlet lenne a kézbesítési címed kapcsán, javasoljuk, hogy mindenképp hagyj üzenetet a futárnak. Erre az online felületen, a fizetésed véglegesítése előtt, a megjegyzés fülön lesz lehetőséged.

Ha csomagodat valamilyen okból mégsem tudtad átvenni, akkor a futárszolgálat újra megkísérli a kézbesítést. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, akkor a csomag visszakerül a mi telephelyünkre.

 1. Személyes átvétel - ennek menete a következő:

Egy előre egyeztetett időpontban lehetőség van a nálunk vásárolt termékek személyes átvételére is Budapesten. Kérünk, hogy előre jelezd, amennyiben személyesen jönnél a megrendelt termékekért, hogy a pontos címet és időpontot megbeszélhessük.
Az egyeztetésre az alábbi csatornákat javasoljuk:

 • e-mail: hello@pauza.hu
 • mobil: +36-30-353-2270
 • messenger chat a PaUZa facebook oldalán. (A weboldal jobb alsó sarkában megtalálod az ikonját!)

Fontos, hogy személyes átvétel alkalmával, az átvétel helyszínén nincs lehetőség sem készpénzes sem bankkártyás fizetési módra. A fizetést minden esetben előre, Simple bankkártyás vagy előreutalásos fizetési móddal lehet rendezni.

Blog cikk megosztás