Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Konyharuha, CICA

6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Lenből és pamutból készült cicás konyharuha a finn Lapuan Kankurit márkától. Azokba az otthonokba, ahol nincs főzés láb körül ugrándozó háziállat nélkül. Gyapjú takarókat is találsz nálunk cicás mintával. A teljes Lapuan kollekciót pedig itt éred el. Ajándékba is kiváló.

MÉRETE: 46x70cm

MIBŐL KÉSZÜLT: 60% len és 40% bio-organic pamut.

Raktárkészlet 1: 15 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. A hipózása és szárítógépben való szárításáta nem javasolt. Vasaláskor a pamutnak megfelelő hőmérsélketet tudod használni. Minden mosással egyre puhább és puhább lesz.

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.

Videó