Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Pallares Solsona fali mágneses késtartó

22.000 Ft (17.323 Ft + ÁFA)

Falra szerelhető rozsdamentes mágneses késtartó. Könnyen elérhetővé teszi az összes konyhai kést és egyúttal rendezettebb tárolási lehetőséget biztosít az összes vágószerszámnak a konyhában. A késtartóhoz csavarokat is küldünk.

MÉRETE: 45cm.

KÉSZÜLT: Rozsdamentes acélból Spanyolországban.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Pallares Solsona család


A Pallarès család az egyik legfontosabb késmester családok egyike Spanyolországban, és hírnevüket az évek során a magas minőségű kések és a hagyományos gyártási módszerek megőrzésével szerezték meg. Tevékenységüket Catalóniában, Spanyolországban végzik, ahol a késkészítés hagyománya egészen a 16. századig nyúlik vissza. A műhelyük Solsona városában található, ahol az első generáció 1917-ben kezdte el a kések készítését. Ma ők az utolsó fennmaradt késkészítő műhely a régióban, ahol korábban számos hasonló vállalkozás működött. A vállalkozás ma is a Pallarès család tulajdonában van, és a konyhai kések, ollók és más eszközök nagy részét továbbra is többnyire kézzel készítik. David Pallares csapata jelenleg 15 főből áll, és az adminisztratív feladatok mellett ő maga is személyesen részt vesz a kézműves készítésben, megosztva idejét az adminisztráció és a mesterség között.