Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Mosogató kefe, növényi

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)

Össze sem hasonlítható műanyag társaival ez a 100%-ban természetes mosogató kefe. Bükkfa és a természetes sörték egy különleges külalakban. Azon sem csodálkozz, ha a vendégeid meglátják és megkérdezik elmosogathatnak-e nálad. 
A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, mosogatásra használható kellékeket. Segítünk eligazodni a különböző takarító eszközeink között.

 

MÉRETEI
A kefe nyelének hossza 23cm, fejének átmérője 4cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Bükkfa és fibrisz növényi rost, ami nem karcolja az edényeket.

HOL KÉSZÜLT
Németország.

Raktárkészlet 1: 14 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Mosogató rongy helyett, vagy épp annak kiegészítéseként. Erősebb a sörtéje, mint a lószőrből készült változatnak, így komolyabb súroló hatást is elérhetsz vele. Annyira azonban nem erős, hogy érzékenyebb felületek mosogatására ne lenne alkalmas, így pl. teflonra is nyugodtan alkalmazhatod. Erősebb szennyeződésre, tűzhelyre súroló párnánkat, vagy vörösréz dörzsinket javasoljuk, különleges formájú üvegekhez és poharakhoz pedig itt van a 3db-os üvegmosó szettünk. Ha pedig ragaszkodsz a szivacs formátumhoz mosogatásnál, akkor neked a luffa szivacsot ajánljuk.