Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Pauza termékek

2021. 02. 24. 18:37:21

Megmutatom nektek közelebbről 3 kedvenc növényi natúr szappanunkat. Egyenként: miből van, hogyan készül és mire használható?

2020. 10. 31. 12:14:50

A gyógynövényeken kívül kevés olyan hatékony és jótékony dolog van, mint az illóolajok. Gyakran hívják őket a növények lelkének. Magas koncentrációjúak, amit mi sem mutat jobban, mint a következő egyenlet: 1 csepp illóolaj, 15-40 csésze gyógytea főzettel vagy 10 teáskanál tinktúrával egyenlő. Mielőtt elkezded használni és leteszed egy márka mellett a voksod, fontos, hogy edukáld magad.

2020. 06. 03. 13:06:34

Sokan sok féle dolgot hozunk otthonról. Nekem az egyik ilyen ’hozományom’, hogy a legjobb evőeszközt, poharat, ágyneműt, asztalterítőt és tányért mindig a vendégeknek és ritka alkalmakra tartogattuk, nem mertük használni. Létezik azonban egy másik ’iskola’, ami szerint pontosan azokba a dolgokba érdemes fektetni, amelyeket nap mint nap használunk, amelyekhez minden nap hozzáérünk. Legyen az egy tányér, konyharuha, takaró vagy akár csak egy egyszerű mosogató eszköz. Hiszen pont ezeknek a tárgyaknak, amiket mindennap használunk kellene a legtöbb örömet okoznia. Lehet tárgyakat priorizálni az otthonunkban a készítésükhöz használt alapanyaguk, minőségük, tartósságuk szerint, vagy a szerint mennyire jó megérinteni, belecsavarni magad. De érdemes talán a használatuk gyakorisága szerint is és az eddigi, alacsonyabb rendű, mindennap használatos tárgyakra picit másképp nézni. A mai bejegyzésben ezeket a Pauza kínálatában is elérhető, keféket, takarító és tisztító eszközöket gyűjtöttem össze nektek. Melyik mire jó? Mutatom.

2020. 04. 28. 19:46:36

Egy előző bejegyzésben összeszedtem mi az a három környezetbarát, házilag könnyen elkészíthető tisztítószer, amivel egyszerűsíthető és környezetbaráttá alakítható a takarítás. Ezúttal azt szedtem nektek össze, hogy ebből a hármas gárdából a fekete szappant mi mindenre tudjátok még használni a már sokat emlegetett zsíroldó, felmosó és felülettisztításon kívül.

2020. 03. 29. 17:26:35

Talán már tudjátok, hogy imádjuk a kerámiákat. Egy lenyűgöző dolog számunkra. A szép kerámia viszont tipikusan egy olyan tárgy otthon, amit semmiképp nem zsúfolni, elrejteni, méginkább szem előtt kell tartani és tudni kell stílusosan vele teret szépíteni. Hogyan? Ebben a bejegyzésben kedvenc inspiráló fotóinkon mutatunk pár jó példát erre. Telis tele a mostani bejegyzés olyan otthonokkal, ahol a kerámia szerelmesei élnek. Egyben bemutatjuk Nektek azt is, hogy a Pauza kínálatából milyen szép és funkcionális darabokkal tudjátok bővíteni a saját kollekciótokat. 

2020. 02. 18. 11:30:19
Hónapok óta kerestük nektek a szerintünk legjobb virágcserepet. Minőséget és időtlenséget kerestünk színekben és formákban. Most azt érezzük, megtaláltuk. Mindjárt azt is megmutatom miért gondoljuk így...
2020. 01. 23. 10:31:07

Hosszú időt tettem meg azóta, hogy először elkezdtem változtatni a napi arcápolási rutinjaimon. Egyszerűsítés és az összetevőkben a "természetesre" átállás volt a cél. Visszamentem egészen az alapokig. Az első felismerésem ugyanis: nincs szükségem annyi mindenre, mint ahány fajta kencétől és flakontól roskadoztak a polcaim. Ugyanarra a problémára többféle megoldás, minden egyes tisztálkodási fázisra más-más termék. Arclemosóktól, tonikoktól, ilyen olyan arckrémektől, testradírtól, arcradírtól volt tele a kád széle és a mosdó alja. Aztán rájöttem zavar a káosz és egyáltalán nincs is szükségem mindenre. Ráadásul a legtöbb termék hihetetlenül mérgező volt számomra és a környezetre. A kevesebbet, de jobbat elvet kezdtem el érvényesíteni. Gondolom közben azt is kitaláltátok: szeretem azokat a kencéket is, amik egyszerre több célra is használhatóak. 

2019. 12. 14. 13:05:34

Az előző bejegyzésekben megosztottunk pár gondolatot a karácsonyról és bemutattuk az első 4 ajándék ajánlást itt a Pauza blogon. Az egyiket a főzés és az otthoni konyhai pillanatok, a másikat egy lassú vasárnap ihlette,  összeszedtünk ajándékokat azoknak, akik otthon, a fürdőben szeretnek újratöltődni, legutóbb pedig hulladékmentes ajándékokat ajánlottunk arra az esetre, ha szeretnéd kiszemeltedet változásra inspirálni. Ezek alapján Ti magatoknak összerakhatjátok a meglepetés csomagot, de addig is megtaláltok mindent az "AJÁNDÉKÖTLETEK" fül alatt itt, a honlapunkon. Ahogy az előző ajándékszett, ez a mostani is...

2019. 12. 11. 15:53:51
Az előző bejegyzésekben megosztottunk pár gondolatot a karácsonyról és bemutattuk az első két ajándék ajánlást. Ezek alapján Ti magatoknak összerakhatjátok a meglepetés csomagot, de addig is megtaláltok mindent az "AJÁNDÉKÖTLETEK" fül alatt itt, a honlapunkon. Ahogy az előző ajándékszett, ez a mostani is...
2019. 12. 09. 15:35:00

Az előző bejegyzésekben megosztottunk pár gondolatot a karácsonyról és bemutattuk az első két ajándék ajánlást. Ezek alapján Ti magatoknak összerakhatjátok a meglepetés csomagot, de addig is megtaláltok mindent az "AJÁNDÉKÖTLETEK" fül alatt itt, a honlapunkon. Ahogy az előző ajándékszett, ez a mostani is...