Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Arctisztító kefe, kézzel varrott

6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Arctisztító, arcmasszírozó kefe lószőrrel, mely gyengéden tisztítja és masszírozza az arcbőrt. Hatékonyan tünteti el az elhalt hámsejteket a bőrről, tökéletes arcradírozó. Puhábbá teszi a bőrt és tisztán tartja a pórusokat, ami segít a bőrnek jobban felszívni a bőrápoló terméket. Nedves használatra készült. Olajozott tölgyfa nyéllel, kézzel varrva.

MÉRETEI: 17,5 x 5,5cm.

KÉSZÜLT: olajozott tölgyfából, lószőr sörtével.

Raktárkészlet 1: 11 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Első használatkor a kefe durvának tűnhet, de egy idő után puhábbnak fogod érezni, amikorra is a bőr hozzászokik a masszázshoz. Kezd a kevésbé érzékeny területekkel, például a homlok, az áll és az orr tisztításával. Nedvesítsd be a kefét és tegyél rá a kedvenc szappanodból. Körkörös mozdulatokkal masszírozd át az arcod, majd langyos vízzel öblítsd át! Kerüld a szem és száj környékét. Használd együtt a Marseille szappanunkkal vagy Aleppo szappannal a még jobb hatásért! A test radírozásra alkalmas fürdőkefét itt találod. 

Használat után öblítsd ki a kefét, rázd ki belőle alaposan a vizet, hogy a fa minél kevesebbet ázzon vízben. Ha a kefe fa része elkezd kiszáradni, olajozd be bármilyen otthon található magolajjal. Pl. olíva, napraforgó vagy lenolaj. A feleslegeset pedig itasd le papírral. 

KÉSZÍTŐRŐL

A kefe készítője a svéd Iris Hantverk márka. A jelenleg 17 alkalmazottat számláló kisvállalkozás fő profilja a kefekötés és a kefekészítés. Látásukban korlátozott embereket foglalkoztatnak. A vállalkozást 1870-ben alapították Svédországban. 1992-ben megszűnt az az állami támogatás, amit a látáskorlátozott emberek után kaptak. Ez akkor nagyon nehéz helyzetbe hozta a kisvállalkozást, így az alapító nem látott más kiutat, mint az eladást. Az első komoly vásárló egy kínai üzletember volt, aki az egész gyártást Kínába szerette volna költöztetni. Csupán az Iris Hantverk márkanevet szerette volna továbbra is használni. Richard Sparrenhök és Sara Edhäll, akik akkor már hosszú évek óta dolgoztak az alapítónak, Iris Hantverknek, eldöntötték, megpróbálják újjáéleszteni a márkát és megvenni a vállalkozást. Mindketten kölcsönt vettek fel családi házukra és nekiugrottak. Mindenüket feltették arra, hogy megmentsék a vállalkozást.

„Nem úgy látom magam, mint akinek az a missziója, hogy látásukban korlátozott embereket foglalkoztasson. Inkább úgy, mint aki meghalna azért, hogy megmentsen egy ilyen értékekkel és tradíciókkal rendelkező vállalkozást az utókornak." - mondta Sara.

A mentőcsomag részeként, a gyártás egy részét Észtországba helyezték át. A tervezés Stockholmban zajlik, az olajozáshoz használt lenolaj és fa (tölgy, nyír, bükk) Svédországból származik. Iris Hantverk összes termékét itt éred el.