Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fekete szappan koncentrátum, 1L

3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)

Az eredeti olíva alapú fekete szappan, a Marius Fabre márka saját fejlesztése. Tisztítószerként használható például konyha, fürdőszoba és a padló tisztítására. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, a zsírt és a foltokat, miközben semmilyen felületet nem károsít. Ez a termék egy koncentrátum, így hígítani szükséges. 500ml meleg vízben oldj fel 1 evőkanál fekete szappan koncentrátumot. A hígításhoz bármilyen kiürült tisztítószeres flakont használhatsz, vagy ezek közül a barna üvegeink közül is választhatsz.

MÉRETE: 1000ml.

MIBŐL KÉSZÜLT: Olívaolaj alapú, 100%-ban növényi, biológiailag lebomló általános takarítószer. Műanyag palackban érkezik.

Raktárkészlet 1: 126 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Pontos összetevő lista (INCI) AQUA (WATER), POTASSIUM OLIVATE, POTASSIUM COCOATE, POTASSIUM CARBONATE, GLYCERIN. 

Pauza tanácsa

HOGYAN HASZNÁLD A MARIUS FABRE FEKETE SZAPPANT? 

Ez a termék egy koncentrátum, így hígítani szükséges. A hígításhoz bármilyen kiürült tisztítószeres flakont használhatsz, vagy ezek közül a barna üvegeink közül is választhatsz. A lényeg, hogy spriccelős feje legyen. Ha általános tisztítószerként fogod használni, akkor a hígítási arány a következő: 500 ml meleg vízben oldj fel 1, maximum 2 evőkanál fekete szappan koncentrátumot. Nem fog megromlani, vagy kimenni a hatása, így egyszerre bátran bekeverhetsz többet is. A padló felmosásához elegendő egy kevésbé koncentráltabb változat: 4-5l meleg vízhez adj 1 evőkanálnyi fekete szappan pasztát. 

MIRE HASZNÁLD A FEKETE SZAPPANT?

  1. Mindenféle konyhai felületre (munkalapok, szagelszívók, főzőlapok, stb.)
  2. Hagyományos és modern padlóburkolatra (csempe, terrakotta, csempe, waxolt beton, kő, linóleum, stb.)
  3. Tisztítja a fürdőszobát (padlót, fürdőkádat, zuhanyzót, csaptelepet, stb.)
  4. Bármilyen bőrrel fedett felületet (kanapét, kabátot, stb.)
  5. Kerékpár, motorkerékpár, autó, hajó külső és belső tisztítására. 

...és még sok másra, amelyekről itt olvashatsz részletesen

Kíváncsi vagy, nálunk mi az a 3 alap takarítási recept, amikkel egyszerűsíteni tudtunk, környezetbarátok és nem utolsó sorban hatékonyak is vagyunk? Mutatjuk.

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 

Ecocert tanúsítvány, védjegy

Az Ecocert garantálja a megújuló forrásokból származó összetevőket és környezetbarát gyártási folyamatokat. Ennek megfelelően az Ecocert által tanúsított termék biztos, hogy nem tartalmaz génmódosított alapanyagokat. Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó