Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

COUTO fluoridmentes fogkrém

1.600 Ft (1.260 Ft + ÁFA)

A Couto fogkrém első formuláját 1932. június 13-án Porto városában jegyezték be 'Pasta Medicinal Couto' megjelöléssel Alberto Ferreira do Couto gyógyszertárvezető által. Egy stomatológus barátja segítségével alkotta meg ezt a fogkrémet, nem csak a fogszuvasodás megelőzésére, hanem a kor problémájára, az ínyvisszahúzódásra válaszul. A termék minősége akkora sikert hozott, hogy az idősebb portugálok számára még ma napig is a „Paste Couto” kifejezés egyet jelent a fogkrémmel. A vállalkozás mai napig a Couto család tulajdonában van és kis szériában, változatlan összetétellel és csomagolásban készítik a fogkrémeiket. A fogkrém fluoridmentes és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. 

Raktárkészlet 1: 62 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

PONTOS ÖSSZETEVŐ LISTA Aqua, Hydroxyapatite, Glycerin, Potassium Chlorate, Hydroxyethylcellulose, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Mentha Piperita, Menthol, Paraffinum Líquidum, Anethol, Sodium Saccharin, Thymol, Eugenol and Limonene.
MÉRETE 60gr.