Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kézi seprű, többsoros

7.950 Ft (6.260 Ft + ÁFA)

Nem csak praktikus, hanem dekoratív is. Másik típusú kézi seprűnkhöz képest nagyobb seprő felülettel rendelkezik, a szőr vége pedig hasított lószőr, ami különösen puha, ezért kifejezetten ideális a finomabb por seprésére is. Ezt a kézi seprűt olyan szituációkhoz tervezték, amikor gyakran kell sepregetni - főleg a pulton vagy asztalon - emiatt jó, ha mindig kéznél van. Kinézetre pedig az volt a cél, hogy olyan takarító eszközt készítsenek, amit nem kell elrejteni, mert a lakás dísze is lehet. 
 

MÉRETEI
Hossza: 30cm, szélesség: 5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Olajozott bükkfa és lószőr. Végén bőr akasztóval.

HOL KÉSZÜLT
Németország. 

Menny.:db

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül. A szőrt élő lovakról nyírjak le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Jól megy a fekete szemeteslapáthoz. Funkcióját a kisebb mennyiségű szennyeződések összegyűjtéséhez tervezték, kinézetében pedig olyan jól sikerült, hogy akár bátran elől is hagyhatod a lakásban. Bár csak egy kefe, de az otthonod dísze lesz.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Egy kis szappanos vízzel könnyen tisztítható. Szárítsd meg jól, hogy megnöveld az élettartamát.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
3.950 Ft -tól (3.110 Ft + ÁFA)
HÁZTARTÁS
8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)