Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kézi seprű, fekete, többsoros

6.700 Ft (5.276 Ft + ÁFA)

Nem csak praktikus, hanem dekoratív is. Másik típusú kézi seprűnkhöz képest nagyobb seprő felülettel rendelkezik. Praktikus akasztóval a végén. Funkcióját a kisebb mennyiségű szennyeződések összegyűjtéséhez tervezték, vagy olyan felületekhez, ahol gyakran kell sepregetni, ezért jó ha kéznél van egy kézi seprű, pl pulton, vagy asztalon. Kinézetében pedig olyan jól sikerült, hogy akár bátran elől is hagyhatod a lakásban. Bár csak egy kefe, de az otthonod dísze lesz. 
 

MÉRETEI
Hossza: 30cm, szélesség: 5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Kezeletlen bükkfa és lószőr. Végén bőr akasztóval.

HOL KÉSZÜLT
Németország. 

Menny.:db

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül. A szőrt élő lovakról nyírjak le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

A képen az alábbi fekete szemetes lapáttal látható.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Egy kis szappanos vízzel könnyen tisztítható. Fontos, hogy a fa felületet ne érje sokáig víz. Szárítsd meg jól a napon, hogy megnöveld az élettartamát.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
3.950 Ft -tól (3.110 Ft + ÁFA)
TAKARÍTÁS
7.950 Ft (6.260 Ft + ÁFA)
HÁZTARTÁS
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
HÁZTARTÁS
10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)