Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fekete szappan koncentrátum, 20l

65.500 Ft (51.575 Ft + ÁFA)

Magas koncentrációjú, olívaolaj alapú sűrű tisztítószer koncentrátum, paszta. Egyik legnagyobb előnye, hogy tucatnyi háztartási tisztítószert helyettesíthet a házban és a kertben is. De nem csak hatékony, hanem környezetbarát is, mivel 100%-ban természetes és lebomló összetevőket tartalmaz. Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól érkezik, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. 

Felhasználási javaslatokért lapozz lentebb és olvasd el a 'Pauza tanácsa' részt. Ha további inspirációra van szükséged, 'Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet' című könyvében sokat találsz.

MÉRETEI
20liter.

MIBŐL KÉSZÜLT
Magas koncentrációjú olíva olaj alapú formula. 100%-ban növényi összetevők, színezék és illatanyagmentes, biológiailag lebomló általános takarítószer.

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaországban, Provence-ban, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzemében. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Kiszerelés
Menny.:db

Termék jellemzők

Ennek a 4 generációs családi vállalkozásnak a története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, ami az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig ősi technikákat és az ősi receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük.

Pauza tanácsa

Ez a termék egy koncentrátum, így igény szerint hígítani szükséges. A hígításhoz bármilyen kiürült tisztítószeres flakont használhatsz, vagy ezek közül a barna üvegeink közül is választhatsz. Általános tisztítószerként pl. 500 ml langyos vízhez 1, maximum 2 evőkanál fekete szappan koncentrátumot javaslunk hozzáadni. A padló felmosásához elegendő egy kevésbé koncentráltabb változat: 4-5l meleg vízhez adj 1 evőkanálnyi koncentrátumot. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

  1. Mindenféle konyhai felületre (munkalapok, szagelszívók, főzőlapok, stb.)
  2. Hagyományos és modern padlóburkolatra (csempe, terrakotta, csempe, waxolt beton, kő, linóleum, stb.)
  3. Tisztítja a fürdőszobát (padlót, fürdőkádat, zuhanyzót, csaptelepet, stb.)
  4. Bármilyen bőrrel fedett felületet (kanapét, kabátot, stb.)
  5. Kerékpár, motorkerékpár, autó, hajó külső és belső tisztítására. 

...és még sok másra, amelyekről itt olvashatsz részletesen. A fekete szappan sprayt egyébként van, hogy mosogatásnál is bevetem. Alapjában ugyanis Marseille kockaszappannal mosogatunk, viszont ha nagyon olajos felületet kell elmosni, rásegítek a szappan zsíroldó hatására úgy, hogy a felületre szórok egy keveset a fekete szappan keverékből. (Fél liter langyos vízben 2 evőkanál fekete szappan koncentrátum feloldva.)

Kíváncsi vagy, nálunk mi az a 3 alap takarítási recept, amikkel egyszerűsíteni tudtunk, környezetbarátok és nem utolsó sorban hatékonyak is vagyunk? Mutatjuk.

 

 

Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
3.950 Ft -tól (3.110 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
1.600 Ft -tól (1.260 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
1.950 Ft -tól (1.535 Ft + ÁFA)