Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Pallares Solsona metszőolló

3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)

Pallares Solsona metszőolló szénacél pengékkel. Kiváló minőségű szénacélból készült, ami keményebb, mint a rozsdamentes acél, és tovább tartja élét, mielőtt élesíteni kellene. Cserébe a nagyobb teljesítményért egy kis törődést és odafigyelést igényel. Tippjeinket lentebb találod. Az is természetes, hogy a szénacél idővel patinásodik. A metszőollók készítője egy családi kisvállalkozás, a Pallares. 1917 óta működik a spanyolországi Solsonában, és ma már a család harmadik generációja irányítja. Közel 100 év után továbbra is megingathatatlan elkötelezettségük van a kiváló minőségű éles kések gyártása iránt.

MÉRETEI
19cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Festett, fém nyél, szénacél penge. 

HOL KÉSZÜLT
Spanyolország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS
A szénacél pengéjű kések picit nagyobb odafigyelést és gondoskodást igényelnek, mint a rozsdamentes acélból készült társai. A szénacél ugyanakkor keményebb és erősebb, mint a rozsdamentes acél, emellett könnyebben élezhető. Nagyobb teljesítményéért cserébe a szénacélnak szüksége lesz tőled egy kis szeretetre és törődésre, mivel hajlamos oxidálódni, ha nem megfelelően tartják karban:

  • A rozsdásodás elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a szénacél pengéket tartsd beolajozva.
  • Ne áztasd vízben, és soha ne tedd mosogatógépbe.
  • Az olló tisztításához töröld le a pengét nedves ruhával, és azonnal szárítsd meg.
  • Rozsdaréteg tűnik fel rajta, ami zavar? Tisztítsd meg valamilyen csiszolóanyaggal (pl. smirglipapír), aztán kend be olajjal, így megelőzve az újbóli rozsdásodást.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)
KONYHA
3.850 Ft (3.032 Ft + ÁFA)
KONYHA
6.200 Ft -tól (4.882 Ft + ÁFA)