Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fekete szappan koncentrátum, 5l

17.900 Ft (14.094 Ft + ÁFA)

A fekete szappan nagyköveteinek itt az 5 és 20 literes változat. Ha már az egész házat fekete szappannal takarítod, nem csak beltérben, de a kertben is használod, esetleg a tadelakt felületek előkészítésére és tisztítására is bevetnéd, választhatod ezt a 2 nagy változatot is. Koncentrátum, így hígítani szükséges. 

MÉRETE: 5L.

MIBŐL KÉSZÜLT: Olívaolaj alapú, 100%-ban növényi, biológiailag lebomló.

Raktárkészlet 1: 7 db raktáron
Kiszerelés
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Pontos összetevő lista (INCI) AQUA (WATER), POTASSIUM OLIVATE, POTASSIUM COCOATE, POTASSIUM CARBONATE, GLYCERIN. 

Pauza tanácsa

HOGYAN HASZNÁLD A FEKETE SZAPPANT A KERTBEN?

Konyhakertedben, növényeiden megjelentek a kártevők, de nem szeretnéd őket vegyszerrel permetezni? Használd a fekete szappant erre a célra. Hatékonyan irtja a levéltetveket, pajzstetűt, vörös és egyéb atkákat stb., legyen az rózsabokor, bármilyen dísznövény, gyümölcsfa vagy a konyhakerted, veteményesed lakói. A javasolt hígítási arány ebben az esetben: 1 liter meleg vízben, 5 evőkanál fekete szappant oldj fel és permetezd be vele a növényt. Egy dologra viszont nagyon figyelj! A permetezést vagy kora reggel, vagy naplemente után tedd meg, máskülönben a tűző nap beleégetheti a növény levelébe a szappant.

Tudtad, hogy a Marius Fabre olívaolajos fekete szappanja alkalmas az ökológiai gazdálkodásban való felhasználásra is? (834/2007. sz. EK rendelet szerint).

HOGYAN HASZNÁLD A FEKETE SZAPPANT A TADELAKT FELÜLETEK ELŐKÉSZÍTÉSÉRE?

Mi az a tadelakt? A tadelakt egy hagyományos marokkói vakolat, elsősorban fürdőszobában, csempe helyett használható. A tadelakt készítése során a felületet speciális szappannal kezelik, hogy vízállóvá és ellenállóvá tegyék. A fekete szappan használata a tadelakt felületek előkészítésére és tisztítására szolgál. A fekete szappan felhasználása előtt a tadelakt felületét alaposan meg kell tisztítani, hogy eltávolítsuk a por és a szennyeződések maradványait. Ezután a fekete szappant hígítsd fel vízzel. A javasolt hígítási arány 20/30% fekete szappan. Egy szivaccsal vidd fel az oldatot a felületre, a terítésnél használj hengert. Addig folytasd amíg több szappant már nem szív fel a felület, a felesleget pedig távolítsd el. A fekete szappan segít eltávolítani az esetleges szennyeződéseket, zsírokat és olajokat a felületről, és előkészíti a felületet a további tadelakt kezelésre. Fontos megjegyezni, hogy a fekete szappan használata előtt mindig célszerű tesztelni a kezelést egy kisebb, rejtett felületen, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincs-e negatív hatása a tadelakt felületére. Érdemes rendszeresen ellenőrizni a felületet és szükség esetén újra kezelni azt.

MIRE HASZNÁLHATOD MÉG A FEKETE SZAPPANT?

  1. Mindenféle konyhai felületre (munkalapok, szagelszívók, főzőlapok, stb.)
  2. Hagyományos és modern padlóburkolatra (csempe, terrakotta, csempe, waxolt beton, kő, linóleum, stb.)
  3. Tisztítja a fürdőszobát (padlót, fürdőkádat, zuhanyzót, csaptelepet, stb.)
  4. Bármilyen bőrrel fedett felületet (kanapét, kabátot, stb.)
  5. Kerékpár, motorkerékpár, autó, hajó külső és belső tisztítására. 

...és még sok másra, amelyekről itt olvashatsz részletesen. Kíváncsi vagy, nálunk mi az a 3 alap takarítási recept, amikkel egyszerűsíteni tudtunk, környezetbarátok és nem utolsó sorban hatékonyak is vagyunk? Mutatjuk.

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 

Ecocert tanúsítvány, védjegy

Az Ecocert garantálja a megújuló forrásokból származó összetevőket és környezetbarát gyártási folyamatokat. Ennek megfelelően az Ecocert által tanúsított termék biztos, hogy nem tartalmaz génmódosított alapanyagokat. Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó