Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Barna üveg, spriccelővel

1.600 Ft (1.260 Ft + ÁFA)

Azoknak, akik szeretik saját maguk készíteni a tisztálkodó és tisztítószereiket (pl. fekete szappan koncentrátumhoz) vagy csak szeretnek utántöltőket használni. Kiváló választás mosogatószernek és különféle tisztítószereknek, vagy akár vízpermetezésre a növényeidnek. Amellett, hogy dekoratív, a barna üvegnek ráadásul van egy olyan tulajdonsága, hogy megszűri az UV fényt, emiatt a benne tárolt szerek tovább elállnak. Minimális műanyaggal, és felirattal együtt érkezik. Kétféle méretben: 250ml és 500ml.
 

MÉRETEK
250 ml.

MIBŐL KÉSZÜLT
Barna üveg és műanyag fej.

HOL KÉSZÜLT
Németország.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Minden üvegnek alaptartozéka egy retro nyomott betűs felirat, aminek a szövegét magad választhatod meg. Igényedet leadhatod a rendelés után egy külön emailben (hello@pauza.hu) vagy a rendelési folyamat alatt, a megjegyzésbe írva küldd el nekünk milyet szeretnél. A címkére írt szavakat ékezet nélkül tudjuk elkészíteni.

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
1.700 Ft -tól (1.339 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
1.300 Ft -tól (1.024 Ft + ÁFA)