Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fekete szappan koncentrátum, 1l

3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)

Magas koncentrációjú, olivaolaj alapú sűrű tisztítószer koncentrátum, paszta. Egyik legnagyobb előnye, hogy tucatnyi háztartási tisztítószert helyettesíthet. De nem csak hatékony, hanem környezetbarát is, mivel 100%-ban természetes és lebomló összetevőket tartalmaz. Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól érkezik, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. 

Felhasználási javaslatokért lapozz lentebb és olvasd el a 'Pauza tanácsa' részt.

 

MÉRETEI
1000ml.

MIBŐL KÉSZÜLT
Magas koncentrációjú olivaolaj alapú formula. 100%-ban növényi összetevők, színezék és illatanyagmentes, biológialiag lebomló szappan.

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaországban, Provence-ban, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzemében. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Termék jellemzők

Ennek a 4 generációs családi vállalkozásnak a története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, ami az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig ősi technikákat és az ősi receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük.

Pauza tanácsa

Ez a termék egy koncentrátum, így igény szerint hígítani szükséges. A hígításhoz bármilyen kiürült tisztítószeres flakont használhatsz, vagy ezek közül a barna üvegeink közül is választhatsz. Általánon tisztítószerként pl. 500 ml langyos vízhez 1, maximum 2 evőkanál fekete szappan koncentrátumot javaslunk hozzáadni. A padló felmosásához elengendő egy kevésbé koncentráltabb változat: 4-5l meleg vízhez adj 1 evőkanálnyi koncentrátumot. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

  1. Mindenféle konyhai felületre (munkalapok, szagelszívók, főzőlapok, stb.)
  2. Hagyományos és modern padlóburkolatra (csempe, terrakotta, csempe, waxolt beton, kő, linóleum, stb.)
  3. Tisztítja a fürdőszobát (padlót, fürdőkádat, zuhanyzót, csaptelepet, stb.)
  4. Bármilyen bőrrel fedett felületet (kanapét, kabátot, stb.)
  5. Kerékpár, motorkerékpár, autó, hajó külső és belső tisztítására. 

...és még sok másra. A fekete szappan sprayt egyébként van, hogy mosogatásnál is bevetem. Alapjában ugyanis Marseille kockaszappannal mosogatunk, viszont ha nagyon olajos felületet kell elmosni, rásegítek a szappan zsíroldó hatására úgy, hogy a felületre szórok egy keveset a fekete szappan keverékből. (Fél liter langyos vízben 2 evőkanál fekete szappan koncentrátum feloldva.)

Kíváncsi vagy, nálunk mi az a 3 alap takarítási recept, amikkel egyszerűsíteni tudtunk, környezetbarátok és nem utolsó sorban hatékonyak is vagyunk? Mutatjuk.

 

 

Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
1.600 Ft -tól
TISZTÍTÁS
1.950 Ft
TISZTÍTÁS
2.900 Ft