Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Mosogató kefe

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)

Cserélhető fejjel, lószőrből és bükkfából. Össze sem hasonlítható műanyag társaival ez a 100%-ban természetes mosogató kefe. Bükkfa és a természetes sörték egy különleges külalakban. Azon sem csodálkozz, ha a vendégeid meglátják és megkérdezik elmosogathatnak-e nálad. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.

A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, mosogatásra, tisztításra és takarításra használható kellékeket. Segítünk eligazodni a különböző takarító eszközeink között.

 

MÉRETEI
Hossza 23cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Bükkfa és lószőr, ami nem karcolja az edényeket és nagyon jól habzik.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Raktárkészlet 1: 21 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Tapasztalataink szerint a legjobban ez habosítja a mosogatásra is alkalmas Marseille szappant. A puha sörtéknek köszönhetően minden alkalomra, bármilyen felületre alkalmas, mosogató rongy helyett, vagy épp annak kiegészítéseként. Erősebb szennyeződésre, tűzhelyre súroló párnánkat, vagy vörösréz dörzsinket javasoljuk, különleges formájú üvegekhez és poharakhoz pedig itt van a 3db-os üvegmosó szettünk. Ha pedig ragaszkodsz a szivacs formátumhoz mosogatásnál, akkor neked a luffa szivacsot ajánljuk.