Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Mosogató kefe

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)

Cserélhető fejjel, lószőrből és bükkfából. Össze sem hasonlítható műanyag társaival ez a 100%-ban természetes mosogató kefe. Bükkfa és a természetes sörték egy különleges külalakban. Azon sem csodálkozz, ha a vendégeid meglátják és megkérdezik elmosogathatnak-e nálad. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.
 

MÉRETEI
Hossza 23cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Bükkfa és lószőr, ami nem karcolja az edényeket és nagyon jól habzik.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Menny.:db

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül. A szőrt élő lovakról nyírjak le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Tapasztalataink szerint a legjobban ez habosítja a mosogatásra is alkalmas Marseille szappant. A puha sörtéknek köszönhetően minden alkalomra, bármilyen felületre alkalmas, mosogató rongy helyett, vagy épp annak kiegészítéseként. Erősebb szennyeződésre, vörösréz dörzsiket javasoljuk, különleges formájú üvegekhez és poharakhoz pedig itt van az 5db-os üvegmosó szettünk. Ha pedig ragaszkodsz a szivacs formátumhoz, akkor neked a luffa szivacsainkat ajánljuk.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
KONYHA
1.550 Ft (1.220 Ft + ÁFA)
KONYHA
2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)