Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Vörösréz súroló ruha, 2db

3.300 Ft (2.598 Ft + ÁFA)

Makacs, ráégett szennyeződésekhez, agresszív kemikáliák helyett. Alaposan tisztít, mégis kíméletesebben, mint más fém dörzsik, mivel a réz egy puha fém. Nem hagy nyomot a kerámia főzőlapon, és a mosogatót is fényessé teszi. Kétrétegű, az extra hatékonyság és a hosszú élettartam érdekében. 2 darab érkezik.

A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, mosogatásra, tisztításra és takarításra használható kellékeket. Segítünk eligazodni a különböző takarító eszközeink között.

   

MÉRETEI
14x15cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Vörösréz szálak.

HOL KÉSZÜLT
Németország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Agresszív és egészségkárosító kemikáliák helyett a rászáradt, makacs szennyeződésekhez. Kombinálhatod környezetbarát tisztítószereinkkel: például a fekete szappannal vagy a mosogatásra is használható Marseille szappannal.

A következő felületek tisztítására alkalmas: serpenyők, edények, sütők, mosogatók, kerámia főzőlapok, üveg és rozsdamentes acél felületek, zománc edények. Üveg és króm alkatrészek  tisztítására. Minden esetben megnedvesítve használd, szárazon soha.

Nem alkalmas: Teflon edényeken, és ehhez hasonló tapadásmentes felületekre.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosózsákba helyezve mosógépben is mosható, maximum 60°C-on.

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
3.950 Ft -tól (3.110 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
1.950 Ft -tól (1.535 Ft + ÁFA)