Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Súroló párna, ECO

700 Ft (551 Ft + ÁFA)

A takarítás nehezebb részéhez, makacs, ráégett szennyeződésekhez konyhában és a fürdőben egyaránt. A súrolópárna anyaga 100%-ban újrahasznosított, PET palackokból és textilből készül. Szerves anyagot is tartalmaz: dióféléket és a bab hüvelyt, amik teljes mértékben az élelmiszeripar melléktermékei. Skandináv szemlélet és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantwerk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. A gyártáshoz nem csak a legjobb anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez. Ez az anyag, Iris Hantverk saját fejlesztésű speciális anyaga.
 

MÉRETEI
10 x 6 x 1,9cm. Ollóval könnyedén több darabra is vághatod.

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban újrahasznosított: PET palackból, textilből, diófélék és babhüvelyből. Utóbbiak is teljes mértékben az élelmiszeripar melléktermékei.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Agresszív és egészségkárosító kemikáliák helyett a rászáradt, makacs szennyeződésekhez. Kombinálhatod környezetbarát tisztítószereinkkel: például a fekete szappannal vagy a mosogatásra is használható Marseille szappannal.

A következő felületek tisztítására alkalmas: serpenyők, edények, sütők, mosogatók, kerámia főzőlapok, üveg és rozsdamentes acél felületek, zománc edények. Csempe, üveg és króm alkatrészek tisztítására. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Forró vízben pár percig főzni. Mosógépben ne mossuk!

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
3.650 Ft -tól (2.874 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)
KONYHA
7.800 Ft (6.142 Ft + ÁFA)