Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Súroló párna, ECO

700 Ft (551 Ft + ÁFA)

A takarítás nehezebb részéhez, makacs, ráégett szennyeződésekhez konyhában és a fürdőben egyaránt. A súrolópárna anyaga 100%-ban újrahasznosított, PET palackokból és textilből készül. Szerves anyagot is tartalmaz: dióféléket és a bab hüvelyt, amik teljes mértékben az élelmiszeripar melléktermékei. Skandináv szemlélet és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantwerk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. A gyártáshoz nem csak a legjobb anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez. Ez az anyag, Iris Hantverk saját fejlesztésű speciális anyaga.
 

MÉRETEI
10 x 6 x 1,9cm. Ollóval könnyedén több darabra is vághatod.

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban újrahasznosított: PET palackból, textilből, diófélék és babhüvelyből. Utóbbiak is teljes mértékben az élelmiszeripar melléktermékei.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Agresszív és egészségkárosító kemikáliák helyett a rászáradt, makacs szennyeződésekhez. Kombinálhatod környezetbarát tisztítószereinkkel: például a fekete szappannal vagy a mosogatásra is használható Marseille szappannal.

A következő felületek tisztítására alkalmas: serpenyők, edények, sütők, mosogatók, kerámia főzőlapok, üveg és rozsdamentes acél felületek, zománc edények. Csempe, üveg és króm alkatrészek tisztítására. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Forró vízben pár percig főzni. Mosógépben ne mossuk!

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)
KONYHA
7.800 Ft (6.142 Ft + ÁFA)