Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Pallares Solsona steak kés

2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)

Hasznos asztaltársaság steak húsokhoz, rántott vagy grillezett húsokhoz, pizzához és zöldségek szeleteléséhez. Rozsdamentes penge és fogak, lakkozott fa fogantyú. Asztali kés, étkezési célra, nem a konyhai előkészítéshez. Egy csomagban 4db kés érkezik.

MÉRETE: A penge hossza: 10,5cm, a kés teljes hossza: 21cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Lakkozott, pálmafa (palmadera) nyél, rozsdamentes acél penge.

HOL KÉSZÜLT: Spanyolország.

Raktárkészlet 1: 18 db raktáron
Kiszerelés
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A STEAK KÉST?
A fa nyél miatt a kés tisztításánál kerüld a mosogatógép használatát. Kézi mosogatást javaslunk. Sokáig ne hagyd a vízben állni.

KÉSZÍTŐRŐL

Pallares Solsona család


A Pallarès család az egyik legfontosabb késmester családok egyike Spanyolországban, és hírnevüket az évek során a magas minőségű kések és a hagyományos gyártási módszerek megőrzésével szerezték meg. Tevékenységüket Catalóniában, Spanyolországban végzik, ahol a késkészítés hagyománya egészen a 16. századig nyúlik vissza. A műhelyük Solsona városában található, ahol az első generáció 1917-ben kezdte el a kések készítését. Ma ők az utolsó fennmaradt késkészítő műhely a régióban, ahol korábban számos hasonló vállalkozás működött. A vállalkozás ma is a Pallarès család tulajdonában van, és a konyhai kések, ollók és más eszközök nagy részét továbbra is többnyire kézzel készítik. David Pallares csapata jelenleg 15 főből áll, és az adminisztratív feladatok mellett ő maga is személyesen részt vesz a kézműves készítésben, megosztva idejét az adminisztráció és a mesterség között.