Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Pallares Solsona konyhakés, rozsdamentes

8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)

Minden ami szeletelés, aprítás, darabolás, pucolás. Ezekre a feladatokra válogattuk be ezeket a konyhai késeket. 

MÉRETE: A penge hossza: 11cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Rozsdamentes acél penge. Nyele puszpáng- azaz Buxus sempervirens, örökzöldnek a fája. 

HOL KÉSZÜLT: Spanyolország.

Raktárkészlet 1: 8 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A KONYHAI KÉSEIDET?
Ezek a típusok rozsdamentes pengével készülnek, vagyis extra gondoskodást nem igényelnek. Arra kell csupán figyelned, hogy a tisztításnál kerüld a hosszú vízben áztatást, mivel a nyele fából van. Emiatt mosogatógépben sem mosható.

KÉSZÍTŐRŐL

Pallares Solsona család


A Pallarès család az egyik legfontosabb késmester családok egyike Spanyolországban, és hírnevüket az évek során a magas minőségű kések és a hagyományos gyártási módszerek megőrzésével szerezték meg. Tevékenységüket Catalóniában, Spanyolországban végzik, ahol a késkészítés hagyománya egészen a 16. századig nyúlik vissza. A műhelyük Solsona városában található, ahol az első generáció 1917-ben kezdte el a kések készítését. Ma ők az utolsó fennmaradt késkészítő műhely a régióban, ahol korábban számos hasonló vállalkozás működött. A vállalkozás ma is a Pallarès család tulajdonában van, és a konyhai kések, ollók és más eszközök nagy részét továbbra is többnyire kézzel készítik. David Pallares csapata jelenleg 15 főből áll, és az adminisztratív feladatok mellett ő maga is személyesen részt vesz a kézműves készítésben, megosztva idejét az adminisztráció és a mesterség között.