Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Pallares Solsona professzionális konyhai olló

14.500 Ft (11.417 Ft + ÁFA)

A nagy népszerűségnek örvendő Pallares Solsona konyhai késeink gyártóitól érkeznek ezek a professzionális konyhai ollók. Rozsdamentes acélból készülnek. Minden konyhai vágási igényt kielégítenek, a puha és finom ételek, például fűszernövények aprításától kezdve a konyhai zsineg elvágásán át, a baromfi szeleteléséig vagy a brokkoli virágok levágásáig.

MÉRETEI: Az olló teljes hossza 20cm.

KÉSZÜLT: Rozsdamentes acélból Spanyolországban.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A KONYHAI OLLÓDAT?
A rozsdamentes acélból készült olló a mosogatógép felső kosárjában és kézzel is mosható. Néhány havonta tegyél egy csepp növényi vagy pengeolajat a csavarra, és néhány évente élesítsd meg.

 

KÉSZÍTŐRŐL

Pallares Solsona család


A Pallarès család az egyik legfontosabb késmester családok egyike Spanyolországban, és hírnevüket az évek során a magas minőségű kések és a hagyományos gyártási módszerek megőrzésével szerezték meg. Tevékenységüket Catalóniában, Spanyolországban végzik, ahol a késkészítés hagyománya egészen a 16. századig nyúlik vissza. A műhelyük Solsona városában található, ahol az első generáció 1917-ben kezdte el a kések készítését. Ma ők az utolsó fennmaradt késkészítő műhely a régióban, ahol korábban számos hasonló vállalkozás működött. A vállalkozás ma is a Pallarès család tulajdonában van, és a konyhai kések, ollók és más eszközök nagy részét továbbra is többnyire kézzel készítik. David Pallares csapata jelenleg 15 főből áll, és az adminisztratív feladatok mellett ő maga is személyesen részt vesz a kézműves készítésben, megosztva idejét az adminisztráció és a mesterség között.