Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Lenvászon konyharuha, kék-piros csíkos, natúr

8.500 Ft (6.693 Ft + ÁFA)

Natúr színű lenvászon konyharuha, piros-kék csíkkal. A szövő műhely, akikkel együtt dolgozunk, a francia-belga határon, Armentières községben helyezkedik el. Régi textilipari központja Európának, aminek nyomán „a vászon városa” néven is emlegetik. 1866 óta készít konyharuhákat. Klasszikus megjelenésűeket, amik nem csak kinézetükben, de minőségében is időtállóak. Akár otthoni, vagy éttermi igénybevételre is ajánljuk. A 100% len összetétel biztosítja a konyharuha kiváló nedvszívó képességét. A len szálak szerkezetének köszönhetően a konyharuha szöszmentes, nem hagy nyomot a törölgetett felületen, így pohártörlőnek is kiváló. A legfinomabb francia vászon felhasználásával készül, ami kivételes kopásállóságot és felszívóképességet biztosít, és amely a gyakori használattól és a mosásoktól még javul is. A konyharuhákon található minták nem festettek, hanem anyagában szövöttek, így a díszítő csíkok idővel változatlanok maradnak. 


MÉRETEI

45x75cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% lenvászon. 410 g/m² szálsűrűség.

HOL KÉSZÜLT
Franciaország.

Raktárkészlet 1: 12 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Számolj azzal, hogy az első mosás után az anyag +/- 5%-ot összemegy. A javasolt mosási hőmérséklet, 40-60°C. Szükség esetén moshatod akár 90 °C-on is, hipózni nem szabad. Természetes alapú mosószer használata javasolt, az öblítő használatát kerüld. A szintetikus szerek ugyanis roncsolják a természetes szálakat (így a lenvászont is) és megnöveli a kockázatát annak, hogy a vártnál jobban összemenjen az anyag. Érdemes még nedves állapotában vasalni.