Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

MERKUR biztonsági borotva, hosszú nyéllel

13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)

Biztonsági borotva a DOVO Solingentől (korábban MERKUR). Extra hosszú nyéllel, cserélhető pengés, zárt fésűs kivitelben, így "kezdőknek" is ajánljuk. A hosszú nyél elsősorban a női használóknak lehet praktikus. A Merkur 23C-t eredetileg az 1920-as években fejlesztették ki. Tulajdonságai örök klasszikussá teszik: a hosszú nyél és az egyenes szegély különösen gyengéd borotválkozást biztosít. A MERKUR-ra jellemző tágas pengerés pedig pont annyira engedi a szappan habját áramolni borotválkozás közben, ami a borotválkozást észrevehetően megkönnyíti. Nem csak férfiaknak. :-) 1db borotvapengét is küldünk a borotva mellé, így azonnal használatba is veheted.

A hagyományos borotválkozás többi kellékét az alábbi linken éred el.

 

MÉRETEI
4,1 x 2,5 x 10,6 cm, amiből a nyél hossza: 9,8cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Cink fej, krómozott. Sárgaréz nyél, krómozott. + 1db ajándék rozsdamentes acél penge.

HONNAN
Németország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

A jó minőség fenntartása érdekében használat után öblítsd ki.

A KÉSZÍTŐRŐL

A DOVO Solingen manufaktúra neve egybeolvadt a hagyományos borotválkozással. A céget még 1906-ban alapította Carl Dorp és Carl Arthur Voos. A neveik kezdőbetűiből alkották meg a híres DOVO márkanevet. Finomacél megmunkálással foglalkozó üzletként indultak, majd a II.világháború úton sikeresen újragondolták a márkát, így az 1950-es évektől piacvezetővé váltak a hagyományos borotválkozás kategóriában. Több márkacsaládot és manufaktúrát egybeolvasztottak ezidő alatt. 1996-tól pl. a biztonsági borotvákat gyártó Merkur márkát. Mára a MERKUR és a DOVO teljesen összeépült.

 

Kapcsolódó termékek

BŐRÁPOLÁS
16.500 Ft (12.992 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
11.500 Ft (9.055 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)