Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Merkur borotvapenge, 10db

2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)

Egy csomag, vagyis 10 darab Merkur Super Platinum kétélű borotvapenge rozsdamentes acélból. Mindegyik egyenként csomagolva. Megfelelő minden cserélhető pengés biztonsági borotvához.


MIBŐL KÉSZÜLT

Platinum bevonatú, rozsdamentes acél.

Raktárkészlet 1: 85 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A penge megfelelő minden cserélhető pengés biztonsági borotvához, így a nálunk elérhető MERKUR 42C és MERKUR 23C modellekhez is.

A KÉSZÍTŐRŐL

A DOVO Solingen manufaktúra neve egybeolvadt a hagyományos borotválkozással. A céget még 1906-ban alapította Carl Dorp és Carl Arthur Voos. A neveik kezdőbetűiből alkották meg a híres DOVO márkanevet. Finomacél megmunkálással foglalkozó üzletként indultak, majd a II.világháború úton sikeresen újragondolták a márkát, így az 1950-es évektől piacvezetővé váltak a hagyományos borotválkozás kategóriában. Több márkacsaládot és manufaktúrát egybeolvasztottak ezidő alatt. 1996-tól pl. a biztonsági borotvákat gyártó Merkur márkát. Mára a MERKUR és a DOVO teljesen összeépült.