Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

MERKUR biztonsági borotva

11.500 Ft (9.055 Ft + ÁFA)

Klasszikus biztonsági borotva a DOVO Solingentől (korábban MERKUR). Átlagos hosszúságú nyéllel, cserélhető pengés, zárt fésűs kivitelben, így "kezdőknek" is ajánljuk. Nem csak férfiaknak és nem csak arcszőrzetre. :-) 1db rozsdamentes borotvapengét is küldünk a borotva mellé, így azonnal használatba is veheted.
A hagyományos borotválkozás többi kellékét az alábbi linken éred el.

MÉRETEI
4.1cm x 2.5cm x 8.3cm, amiből a nyél hossza: 7cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Cink fej, krómozott. Sárgaréz nyél, krómozott. + 1db ajándék rozsdamentes acél penge.

HONNAN
Németország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Arcszőrzet és testszőrzet borotválására is alkalmazható. A jó minőség fenntartása érdekében használat után öblítsd ki. Ha jobban szereted a hosszabb nyelű borotvákat, akkor neked a MERKUR 23C modellt ajánljuk. A 4.képen ezt láthatod a 42C modell mellett. A hozzá illő cserepengét itt éred el.

A KÉSZÍTŐRŐL

A DOVO Solingen manufaktúra neve egybeolvadt a hagyományos borotválkozással. A céget még 1906-ban alapította Carl Dorp és Carl Arthur Voos. A neveik kezdőbetűiből alkották meg a híres DOVO márkanevet. Finomacél megmunkálással foglalkozó üzletként indultak, majd a II.világháború úton sikeresen újragondolták a márkát, így az 1950-es évektől piacvezetővé váltak a hagyományos borotválkozás kategóriában. Több márkacsaládot és manufaktúrát egybeolvasztottak ezidő alatt. 1996-tól pl. a biztonsági borotvákat gyártó Merkur márkát. Mára a MERKUR és a DOVO teljesen összeépült.

 

Kapcsolódó termékek

BŐRÁPOLÁS
16.500 Ft (12.992 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
11.500 Ft (9.055 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)