Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Méhviaszos kendő, gombos, szendvicsekhez

2.400 Ft (1.890 Ft + ÁFA)

Hulladékmentes, természetes alternatívája az alufóliának és a folpacknak. Ezt a formát elsősorban szendvicsek csomagolásához ajánljuk. Sarkán fa gombbal és kötözővel, melynek köszönhetően a gyerekek is könnyebben bánnak vele. Hűtőben, vagy azon kívül. Sokszor használható, stílusos, 100%-ig lebomló. A kéz melegétől könnyen rásimul bármilyen felületre. A kendőket Éva készíti nekünk, aki egy barátja méhészetéből vásárolja a méhviaszt, maga olvasztja és tisztítja azt, majd növényi gyantával és organikus olíva olajjal keveri. Így készül az a folyadék, amibe végül a 100% pamut tartalmú textilek bekerülnek. Minden munkafolyamat kézzel történik a lehető legnagyobb gondossággal, ezért is nagyon boldogok vagyunk, hogy Évi és a Pauza egymásra találtak.
 

MÉRETEI
33 x 33cm-es kendő. Fa gombbal és pamut kötözővel.

MIBŐL KÉSZÜLT
Pamut, méhviasz, organikus olíva olaj, növényi gyanta.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-06-05

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Elsősorban szendvicsekhez. Használata nagyon egyszerű: a kéz melegétől pillanatok alatt jól alakítható lesz, így könnyen felveszi bármilyen tároló edénynek vagy élelmiszernek a formáját. Forró ételeket ne csomagoljunk vele! Fagyasztóba is rakhatod.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Fontos, hogy LANGYOS vízben tisztítsuk. Tartsuk folyó víz alá. Mikrohullámú sütőbe, mosógépbe, közvetlen napfényre és meleg víz alá semmiképp ne tegyük! Szükség esetén kímélő, természetes alapanyagot tartalmazó mosószeres, szappanos vízzel mossuk meg.  

Kopott már a méhviaszos kendőd? Könnyen új életet adhatsz neki méhviaszos lapjainkkal.

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
990 Ft -tól (780 Ft + ÁFA)