Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Mosogató kefe cserefej, lószőr

1.550 Ft (1.220 Ft + ÁFA)

Cserefej a mosogató keféinkhez bükkfából és lószőrből. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.
 

MÉRETEI
4cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Bükkfa és lószőr, ami nem karcolja az edényeket.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Raktárkészlet 1: 23 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül. A szőrt élő lovakról nyírjak le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A puha sörtéknek köszönhetően minden alkalomra, bármilyen felületre alkalmas, mosogató rongy helyett. Erősebb szennyeződésre, pl tepsik tisztítására a súroló keféinket javasoljuk.