Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Baguette textil zsák

5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)

A pékáru pamutzsákban tartása nem újkeletű, régóta ajánlják a pékek. Ezt a zsákot arra tervezték, hogy bevásárlásnál benne hozd vidd magaddal a baguette-et, otthon pedig a lehető legfrissebben tartsd. A felhasznált pamut természetes tulajdonsága, hogy pont annyi levegőt és nedvességet enged be, hogy a kenyér nem penészedik be és legalább 3 napig friss marad. Viszlát zacskó és kenyértartó! Psszt...! :) Azt pedig már csak halkan árulom el, hogy a jógamatrachoz is pont megfelelő a mérete.
 

MÉRETEI
Hossza 35cm x szélesség:33cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Pamut.

HOL KÉSZÜLT
Quebec.

Menny.:db

Termék jellemzők

A zsákhoz speciális, sokkal vastagabb pamutot használtak a készítők, mint amilyen anyagból az újrafelhasználható bevásárló pamut zsákok készülnek. Hosszas kisérletezés és sok száz elégedett vásároló bizonyítja, hogy még egy ilyen egyszerűek tűnő szerkezetetnél is van mit átgondolni.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A baguette mellett van még egy felhasználási területe a zsáknak. Jóga matrac hordozó. A méreteinek köszönhetően szinte minden jó matrachoz illeszkedik, a praktikus vállpánttal pedig könnyen hozhatod viheted.
Egy kiválóra értékelt pékségből vásároltak ugyanolyan kenyereket, ugyanabból a sütésből. Mikor teljesen kihűltek, félbevágták őket, különböző tárolóalkalmatosságokba helyezték, és öt napig nyomon követték a változását. Ezt a tesztet olvashatod a linken, benne még több információt a kenyértartó textilzsákról.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Ha foltos lesz a zsákod, javasoljuk, hogy mosás előtt kend be egy kis marseille szappannal, majd ezt követően tedd be a mosógépbe. A pamut természetes tulajdonsága, hogy az első mosásnál picit összemegy. A tervezők pont ezért 10-15%-kal nagyobbra tervezték. Öblítő és szárítógép használata nem javasolt.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
5.100 Ft
TÁROLÁS
5.950 Ft
KONYHA
3.800 Ft