Pauza tanácsa
A bean to bar valójában egy kereskedelmi modellt jelent: általában azt jelenti, hogy a készítő ellenőrzi a teljes folyamatot, a kakaóbab megvásárlásától az étcsokoládé elkészítéséig.
Összetevők
Tejcsokoládé° túrós ganache° (38%) és mandulás praliné° (16%) töltelékkel, kekszdarabokkal° (4%)
Összetevők: nyers nádcukor°, kakaóvaj°, kakaómassza°, MANDULA° (9%), TELJES TEJPOR°, TÚRÓ° (7%), SOVÁNY TEJPOR°, invertcukorszirup°, ROZSLISZT°, keményítőszirup°, citromlé-koncentrátum°, ÉDES TEJSAVÓPOR°, SOVÁNY JOGHURTPOR°, egész TOJÁSOK°, egész nádcukor°, méz°, VAJ°, fagyasztva szárított áfonya°, vaníliapor°, emulgeálószer: lecitin (SZÓJA)°, mézeskalács fűszerkeverék° (0,1%), emulgeálószer: lecitin (napraforgó)°, fahéj°, só, narancslé-koncentrátum°, sütőpor: szódabikarbóna, citrompor° (citromlé-koncentrátum°, kukoricakeményítő°, cukor°), rózsaszirom°
A tejcsokoládé kakaótartalma minimum 50%.
*Fair trade, teljes fair trade tartalom: 59%
°ellenőrzött biogazdálkodásból származik
Nyomokban tartalmazhat mindenféle diót, földimogyorót és szezámmagot.