KÉSZÍTŐRŐL
Réka nem ezen a pályán indult el. Mikor 10. osztályban fogalmazást kellett írnia "Mi lennék" címmel, és ő írta: "Szőlőszem lennék, életemet adnám a jó borért." Pályáját kertészmérnökként folytatta, Az interspecifikus szőlőfajták borairól írta diplomamunkáját. Aztán jött Dánia, és az agrármérnök MSc képzés, időközben pedig csatlakozott a dán Terroiristen borbárhoz. Itt ismerkedett meg az adalékmentes borok világával. Itt döntötte el, hogy egyszer saját bort szeretne készíteni. Ma már Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Barabás község határában található Tipet hegyen készíti borait. A terület azért is különleges, mert vulkanikus eredetű ásványokból áll a talaja. Kevesebb, mint 3 hektáron, ökológiai műveléssel termeli az alábbi fajtákat: Királyleányka, Rajnai rizling, Furmint és Hárslevelű.