Pauza tanácsa
A kőagyagból készült edény praktikus konyhai eszköztartó lehet, miután elfogyott belőle a mustár. A mustár edénye parafával és viasszal van lezárva, pont mint régen. Az edény felnyitásához törd fel a waxot egy kés hátuljával egészen addig, amíg csak egy kör marad a közepén. Egy kefével söpörd le a viaszdarabkákat az edény szája körül. Ez ahhoz kell, hogy azok ne essenek bele a mustárba, amikor felnyitod. Készítettünk a felnyitásról egy videót is, ezt az Instagramon és a Facebookon találod meg.
KÉSZÍTŐRŐL
Az évszázados hagyomány folytonosságaként a Moutarde de Meaux® Pommery®-t már több generáció óta kizárólag egy apa és egy fiú gyártja Meaux város közelében, ami a tradicionális mustárkészítés mekkája immár hosszú évszázadok óta. Összetevői: víz, mustármag, ecet, só, fűszerek.