Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

DOVO Solingen fenőszíj

19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Solingenben készült, akasztható élező bőr. Elsősorban a szénacél pengés borotvakések élezésére ajánljuk. Cserzett marhabőrből készült. A fenőszíj fenésre használható. A fenés nem élezés, hanem lényegében egy nagyon finom csiszolás. Használd minden borotválkozás előtt ezt a fenőszíjat és segít sokáig élesen tartani a borotvakésedet. 
 

MÉRETEI
33.5cm x 4.5cm x 0.4cm

MIBŐL KÉSZÜLT
Marhabőr.

HONNAN
Németország.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

A KÉSZÍTŐRŐL

A DOVO Solingen manufaktúra neve egybeolvadt a hagyományos borotválkozással. A céget még 1906-ban alapította Carl Dorp és Carl Arthur Voos. A neveik kezdőbetűiből alkották meg a híres DOVO márkanevet. Finomacél megmunkálással foglalkozó üzletként indultak, majd a II.világháború úton sikeresen újragondolták a márkát, így az 1950-es évektől piacvezetővé váltak a hagyományos borotválkozás kategóriában. Több márkacsaládot és manufaktúrát egybeolvasztottak ezidő alatt. 1996-tól pl. a biztonsági borotvákat gyártó Merkur márkát. Mára a MERKUR és a DOVO teljesen összeépült.