Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Waffel törölköző, FAHÉJ

7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)

Ezeknek a waffel törölközőknek az anyaga előmosott len, a tencel és a pamut, aminek köszönhetően gyorsan száradnak, könnyűek, így nem csak fürdőtörölközőnek ideális választás, hanem utazáshoz, strandra és sportoláshoz is. A tencelről érdemes tudni, hogy új fejlesztés, fa pépből készül, természetes anyagnak minősül, biológiailag lebomló, ezáltal környezetbarát, illetve tartósan megőrzi formáját és szerkezete miatt sokkal könnyebben szellőzik, és antibakteriális. Ezen kiváló tulajdonságai miatt a lehető legkomfortosabb viselet a szaunákban, fürdőkben. A textíliához használt anyagok kizárólag európai ültetvényekről származnak.

3 féle méretben és 6 féle színben. Ezt a legkisebb méretet elsősorban kéztörlőnek vagy sportoláshoz, jógázáshoz javasoljuk. A többi színt a waffel törölközőből a Lapuan Kankurit márka teljes lakástextil kollekciója között találod.
 

VÁLASZTOTT MÉRET
48x70cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
39% len - 18%pamut - 43%tencel.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-02-26

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Maximum 60°C-on, kíméletes programmal mossa. Fehérítő és lágyító szerek használata nem javasolt. 

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődik: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteletben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
4.900 Ft -tól (3.858 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
7.500 Ft -tól (5.906 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
7.500 Ft -tól (5.906 Ft + ÁFA)