Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

DOVO Solingen körömvágó olló

12.900 Ft (10.157 Ft + ÁFA)

Kiváló minőségű matt, rozsdamentes acél manikűrolló, kézzel köszörült, hajlított pengékkel. Kis méretük könnyed használatot és könnyed vágást tesz lehetővé még bonyolult helyeken is. A markolat belülről lekerekített a kényelmesebb fogás érdekében. A Dovo 1906 óta az ollók és borotvák neves gyártója a németországi Solingenben, a „Pengék városában”. Abszolút a legmagasabb minőséget képviselik a manikűrollók piacán. A felhasznált anyagok terén (a legkiválóbb orvosi acéllal dolgoznak) és az alkalmazott gyártástechnológia terén (kézi gyártásban készülnek).

MÉRETEI
9.1 cm x 4.3 cm x 0.4 cm

HONNAN
Németország.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

A KÉSZÍTŐRŐL

DOVO Solingen manufaktúra. A céget még 1906-ban alapította Carl Dorp és Carl Arthur Voos. A neveik kezdőbetűiből alkották meg a híres DOVO márkanevet. Finomacél megmunkálással foglalkozó üzletként indultak, majd a II.világháború úton sikeresen újragondolták a márkát, így az 1950-es évektől piacvezetővé váltak a prémium kategóriás pengék piacán.