Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

DOVO Solingen körömvágó olló

12.900 Ft (10.157 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Kiváló minőségű matt, rozsdamentes acél manikűrolló, kézzel köszörült, hajlított pengékkel. Kis méretük könnyed használatot és könnyed vágást tesz lehetővé még bonyolult helyeken is. A markolat belülről lekerekített a kényelmesebb fogás érdekében. A Dovo 1906 óta az ollók és borotvák neves gyártója a németországi Solingenben, a „Pengék városában”. Abszolút a legmagasabb minőséget képviselik a manikűrollók piacán. A felhasznált anyagok terén (a legkiválóbb orvosi acéllal dolgoznak) és az alkalmazott gyártástechnológia terén (kézi gyártásban készülnek).

MÉRETEI
9.1 cm x 4.3 cm x 0.4 cm

HONNAN
Németország.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

A KÉSZÍTŐRŐL

DOVO Solingen manufaktúra. A céget még 1906-ban alapította Carl Dorp és Carl Arthur Voos. A neveik kezdőbetűiből alkották meg a híres DOVO márkanevet. Finomacél megmunkálással foglalkozó üzletként indultak, majd a II.világháború úton sikeresen újragondolták a márkát, így az 1950-es évektől piacvezetővé váltak a prémium kategóriás pengék piacán.