Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Mosogató kefe, kerek fogóval

7.800 Ft (6.142 Ft + ÁFA)

Kézzel készült mosogató kefe praktikus kerek fogórésszel, nagy méretű, kerek lószőr fejjel. Mosogató szerrel, mosogató szappannal alkalmazva puha habot ad a tökéletes tisztításhoz. A lószőr kiváló alapanyag kefékhez, mivel puha és rugalmas, miközben tartós és erős. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.
 

MÉRETEI
Átmérő 10,5cm, magasság 7,5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Lószőr kefe rész, olajozott juharfa.

HOL KÉSZÜLT
Kézzel készült Svédországban.

Menny.:db

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül. A szőrt élő lovakról nyírjak le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Mosogatásnál használhatod együtt Marseille oliva szappannal. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Hagyja a kefét a sörtéivel lefelé megszáradni, így a víz a fáról elvezetődik és a fa még tovább fogja bírni a terhelést. Elsősorban nedves használatra javasoljuk.

 

Kapcsolódó termékek

KONYHA
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)
KERÁMIA
6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)