Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Mosogató kefe, kerek fogóval

7.800 Ft (6.142 Ft + ÁFA)

Kézzel készült mosogató kefe praktikus kerek fogórésszel, nagy méretű, kerek lószőr fejjel. Mosogató szerrel, mosogató szappannal alkalmazva puha habot ad a tökéletes tisztításhoz. A lószőr kiváló alapanyag kefékhez, mivel puha és rugalmas, miközben tartós és erős. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.

A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, mosogatásra használható kellékeket. Segítünk eligazodni a különböző takarító eszközeink között.

 

MÉRETEI
Átmérő 10,5cm, magasság 7,5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Lószőr kefe rész, olajozott juharfa.

HOL KÉSZÜLT
Kézzel készült Svédországban.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Mosogatásnál használhatod együtt Marseille olívaszappannal. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Két használat között hagyd a kefét a sörtéivel lefelé megszáradni, így a víz a fáról elvezetődik és a fa még tovább fogja bírni a terhelést. Elsősorban nedves használatra javasoljuk.