Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Hamam törölköző, bride

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

100% pamutból készült 100x190cm méretű vékony fürdőlepedő. Bárhogy is hívjuk őket: török törölközőnek, hamam törölközőnek, vagy peshtemaloknak, nevük összeforrt a török fürdőkultúrával. A fürdőkben szükség volt egy gyorsan száradó, könnyű és jó nedvszívó törölközőre. Így alakultak ki a török törölközők, amelyek az előbbi tulajdonságok mindegyikével rendelkeznek, napjainkra pedig mindennapi fürdőtörölközőként legalább annyira elterjedtek, mint szauna vagy strandtörölközőként. 

MÉRET: 100x190cm. 
 

KÉSZÜLT: 100% pamut, Törökország.

Raktárkészlet 1: 43 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

MIRE HASZNÁLHATÓAK A HAMAM TÖRÖLKÖZŐK?

  1. Fürdőszobai törölközőként: A peshtemalok kiválóan alkalmasak mindennapi használatra fürdőszobai törölközőként, mert kényelmes anyagból készülnek, és gyorsan száradnak.
  2. Strandra, piknikre, vagy utazáshoz: A hamam törölközők nagyon könnyűek és vékonyak, ezért könnyen hordozhatók, akár a strandra, piknikre vagy utazáshoz is.
  3. Szaunába: Tökéletes választás a higiénikus szaunázáshoz, hisz talptól felfelé, derékig eltakarja a testet, gátolva a izzadság paddal érintkezését.

HOGYAN TISZTÍTSD A HAMAM TÖRÖLKÖZŐIDET?
Első használat előtt a törölközőt érdemes kimosni. Érezhetően puhább lesz és tovább javul a nedvszívó képessége. A javasolt maximum mosási hőfok 40 fok. Szárító és fehérítő használata nem javasolt. A szintetikus mosó- és öblítőszer befolyásolhatja a törölközők nedvszívóképességét és roncsolják az anyagot, ezért javasoljuk kerülni a használatát.