Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fekete szappan paszta, testre

6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)

A természetes bőrpuhító és hámlasztó. Masszírozó kesztyűvel alkalmazva tökéletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket. Egészségre és környezetre ártalmatlan, mivel 100%-ban természetes és lebomló összetevőket tartalmaz. Semmilyen extra illóolaj nincs benne, illatát a picit füstös, de annál természetesebb olívaolaj adja. Jellegzetes, nagyon natúr illata van.  

MÉRETEK: 250ml. Újrahasználható üveg tégelyben érkezik, fém csavaros tetővel.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100%-ban növényi összetevők, színezék és illatmentes, biológiailag lebomló paszta. Állatokon nem tesztelték. Pálmaolajmentes.

Raktárkészlet 1: 26 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN HASZNÁLD A BŐRRADÍROZÁSRA A FEKETE SZAPPANT?

Végy egy meleg fürdőt vagy zuhanyt. Pár percig készítsd fel a bőröd a radírozásra. A tenyereddel vigyél fel egy keveset a bőrödre vagy direktben a kesztyűre és masszírozd át a hámlasztó, masszírozó kesztyűvel. Majd öblítsd le. Arcra is alkalmazhatod.

MILYEN A PASZTA ILLATA?

Ha próbáltad már a fekete szappant tisztítószerként vagy a Marseille olívaszappant, és annak szeretted az illatát, akkor ezt a pasztát is szeretni fogod. Nincs benne semmilyen szintetikus illatanyag és aroma vagy illóolaj, üstben főzik, tradicionális eljárás szerint készül. Az illata ezek miatt füstös, benne erősen az olíva dominál. Ha van lehetőséged és első használat előtt szeretnéd megillatozni a pasztát, látogass el hozzánk az üzletbe. Címünk: Budapest, 1052, Vitkovics utca 7.  

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 

Videó