Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Tengeri szivacs

5.700 Ft (4.488 Ft + ÁFA)

A tengeri szivacs az egyik legsokoldalúbb tisztálkodó eszköz a világon, amelyet az elmúlt 2000 évben kultúrák egész sora használt. Gyengéd ahhoz, hogy akár egy csecsemőt is fürdess vele, vagy arcradírozóként, érzékeny bőrre is használhatod, akár minden nap. A természetes szivacsok, mint ez is, antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek. 100%-ban biológiailag lebomlóak, fenntartható módon betakarított, gyorsan megújuló természeti erőforrások. Ez a szivacs a Földközi-tengerből származik, és egy 1879 óta létező, szivacsokra specializálódott német kisvállalkozástól vásároljuk őket, amit mára ugyanennek a családnak a negyedik generációja üzemeltet. Kétféle méretben kínáljuk őket, a nagyobbat mindennapi fürdéshez, a kisebbet pedig arcradírozóként és babafürdetésre ajánljuk. Próbáld ki természetes olajokban gazdag szappanjainkkal együtt, mint például a Marseille vagy az Aleppo szappan. 
 

VÁLASZTOTT MÉRET
Nagy: 13cm. Megjegyzés: mivel a tengeri szivacsok természetből kerülnek betakarításra, minden egyes tengeri szivacsok színe, alakja és mérete kissé különbözik a képen láthatótól.

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban természetes szivacs, pamut akasztóval.

HOL KÉSZÜLT
A Földközi-tengeren, kézzel szedték.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Egy tengeri szivacsot akár több évig is használhatsz. Nem kell félned attól, hogy penészedni fog, vagy baktériumok tenyésznek benne. Használat után alaposan mosd ki meleg vízzel. Ne csavard. A pamut akasztóval pedig függeszd fel, hogy a maradék víz könnyen ki tudjon belőle folyni. Az erősen szennyezett szivacsok mosógépben is moshatóak, de maximum 30 fokos vízben, vagy 70%-os orvosi alkohollal tisztíthatóak. 

Kapcsolódó termékek

FÜRDŐ
900 Ft (709 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)