Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Hamam törölköző, baris

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Ezeknek a 100% pamut fürdőlepedőknek a neve onnan ered, hogy hagyományosan a törökök fürdőkultúrájához tartozik, és a török fürdőkben (hamamokban) nagyon elterjedtek voltak. A hamam törölközők - más néven peshtemalok - jellemzően hosszúkás, keskeny textíliák, amelyeket a törökök hagyományosan a testükre tekerve viseltek a fürdőzés után. Könnyűek és nedvszívóak, így sokkal gyorsabban száradnak meg, mint egy hagyományos frottír törölköző. Nem csak fürdőkbe, szauna törölközőnek, de otthoni használatra fürdőszobába, strandra, vagy akár asztalterítőként is használhatod. A teljes hamam törölköző kollekciónkat itt éred el. 

MÉRETEK: 100x190cm. Rojtok nélkül mért adatok.

KÉSZÜLT: 
100% pamutból Törökországban.

Raktárkészlet 1: 90 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

MIRE HASZNÁLHATÓAK A HAMAM TÖRÖLKÖZŐK?

  1. Fürdőszobai törölközőként: A peshtemalok kiválóan alkalmasak mindennapi használatra fürdőszobai törölközőként, mert kényelmes anyagból készülnek, és gyorsan száradnak.
  2. Strandra, piknikre, vagy utazáshoz: A hamam törölköző kicsire hajtogatható, vagy tekerhető, ezért akár utazáskor a bőröndben, táskában akár a szekrényben kevés helyet foglal.
  3. Szaunába: Tökéletes választás a higiénikus szaunázáshoz, hisz talptól felfelé, derékig eltakarja a testet, gátolva a izzadság paddal érintkezését.

HOGYAN TISZTÍTSD A HAMAM TÖRÖLKÖZŐIDET?
Első használat előtt a törölközőt érdemes kimosni. Érezhetően puhább lesz és tovább javul a nedvszívó képessége. A javasolt maximum mosási hőfok 40 fok. Szárító és fehérítő használata nem javasolt. A szintetikus öblítőszer befolyásolhatja a törölközők nedvszívóképességét és roncsolják az anyagot, ezért javasoljuk kerülni a használatát.