Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Hamam törölköző, baris

7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)

Ezeknek a 100% pamut fürdőlepedőknek a neve onnan ered, hogy hagyományosan a törökök fürdőkultúrájához tartozik, és a török fürdőkben (hamamokban) nagyon elterjedtek voltak. A hamam törölközők - más néven peshtemalok - jellemzően hosszúkás, keskeny textíliák, amelyeket a törökök hagyományosan a testükre tekerve viseltek a fürdőzés után. Könnyűek és nedvszívóak, így sokkal gyorsabban száradnak meg, mint egy hagyományos frottír törölköző. Nem csak fürdőkbe, szauna törölközőnek, de otthoni használatra fürdőszobába, strandra, vagy akár asztalterítőként is használhatod. 
Érkezett ebből a fekete csíkos verzióból kéztörlő méret is. ​A teljes hamam törölköző kollekciónkat itt éred el. 

MÉRETEK: 100x190cm. Rojtok nélkül mért adatok.

KÉSZÜLT: 
100% pamutból Törökországban.

Raktárkészlet 1: 48 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

MIRE HASZNÁLHATÓAK A HAMAM TÖRÖLKÖZŐK?

  1. Fürdőszobai törölközőként: A peshtemalok kiválóan alkalmasak mindennapi használatra fürdőszobai törölközőként, mert kényelmes anyagból készülnek, és gyorsan száradnak.
  2. Strandra, piknikre, vagy utazáshoz: A hamam törölköző kicsire hajtogatható, vagy tekerhető, ezért akár utazáskor a bőröndben, táskában akár a szekrényben kevés helyet foglal.
  3. Szaunába: Tökéletes választás a higiénikus szaunázáshoz, hisz talptól felfelé, derékig eltakarja a testet, gátolva a izzadság paddal érintkezését.

HOGYAN TISZTÍTSD A HAMAM TÖRÖLKÖZŐIDET?
Első használat előtt a törölközőt érdemes kimosni. Érezhetően puhább lesz és tovább javul a nedvszívó képessége. A javasolt maximum mosási hőfok 40 fok. Szárító és fehérítő használata nem javasolt. A szintetikus öblítőszer befolyásolhatja a törölközők nedvszívóképességét és roncsolják az anyagot, ezért javasoljuk kerülni a használatát.