Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Nishiguchi kender zokni, TÖBBFÉLE SZÍNBEN

6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)

Kender és pamut keverékéből készül ez a különleges zokni. Könnyű és bolyhos pamuttal keverték a kendert, amely így még kényelmesebb, mint egy kizárólag kenderből készült zokni. Nagyon jól levegőzik benne a láb, kényelmes viselet. Készítőjük Nishiguchi Kutsushita, egy japán zokni készítő márka, amelyet 1950-ben alapítottak. Az alapítás óta egy kis műhelyben, az eredeti, régi kötőgépekkel dolgoznak. Ajándékba is kiváló.
Többféle színben és 2 féle méretben: S (EUR 36-40 méret), M (EUR 41-44 méret)

VÁLASZTOTT MÉRET
'S', ami az európai méretezésen belül a 36-40-es lábméretnek felel meg.

SZíN
Zöld.

MIBŐL KÉSZÜLT
77% pamut, 18% kender, 4% polyester, 1% elastane.

HOL KÉSZÜLT
Japán.

szín
Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben is moshatod, de ilyenkor lehetőség szerint használj mosózsákot. Kézi mosással meghosszabbíthatod az élettartamát. Az ideális, ha 40°C-on mosod. Hipózása, szárítógépben való szárítása és szintetikus öblítő használata nem javasolt. 

KÉSZÍTŐRŐL

A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy 1950-ben alapított japán zoknikészítő vállalkozás. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknit hozzanak létre, amely kivételes értéket és minőséget nyújt a viselőjének. Mindenki, aki a Nishiguchi zoknikat készíti, szenvedélyesen hisz a "Hakuhitoomoi"-ban, amely felfogás azt jelenti, hogy a készítésnél mindig "gondolni kell arra, aki viselni fogja a termékeket". Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetesen anyagok kiválasztásával, kifinomult, különleges kötési mintákal és időtlen termékek létrehozásával, kerülve a divathullámokat.