Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Barna üveg, spriccelővel - 500ml

1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)

Azoknak, akik szeretik saját maguk készíteni a tisztálkodó és tisztítószereiket (pl. fekete szappan koncentrátumhoz) vagy csak szeretnek utántöltőket használni. Kiváló választás mosogatószernek és különféle tisztítószereknek, vagy akár vízpermetezésre a növényeidnek. Amellett, hogy dekoratív, a barna üvegnek ráadásul van egy olyan tulajdonsága, hogy megszűri az UV fényt, emiatt a benne tárolt szerek tovább elállnak. Minimális műanyaggal, és igény szerinti felirattal együtt érkezik, aminek szövegét te választhatod meg. Minimális műanyaggal, és igény szerinti felirattal együtt érkezik, aminek szövegét te választhatod meg. (A szöveget rendelés megjegyzés rovatába, vagy a hello@pauza.hu email címre tudod elküldeni.)
 

MÉRETEK
500ml.

MIBŐL KÉSZÜLT
Barna üveg és műanyag fej.

HONNAN
Németország.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Minden üvegnek alaptartozéka egy retro nyomott betűs felirat, aminek a szövegét magad választhatod meg. Igényedet leadhatod a rendelés után egy külön emailben (hello@pauza.hu) vagy a rendelési folyamat alatt, a megjegyzésbe írva küldd el nekünk milyet szeretnél. A címkére írt szavakat ékezet nélkül tudjuk elkészíteni.

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
950 Ft (748 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
1.300 Ft -tól (1.024 Ft + ÁFA)