Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Pauza BASIC bögre

6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Hogyan néz ki az a bögre, amihez a leggyakrabban nyúlsz a konyhádban? Biztosan kényelmes a füle, jó körbefogni a kezeiddel, kézre áll és a mérete is ideális egy jó adag kávéhoz és teához. Ezt a kerámia bögrét úgy terveztük meg Sáfrán Anettel nektek, hogy elnyerje ezt a méltó címet a konyhádban és ez legyen az a bögre, amiért a leggyakrabban kinyitod a konyhaszekrény ajtaját. A bögrék Magyarországon készülnek, Sáfrán Anett keramikus készíti kifejezetten a Pauza számára. BASIC névre kereszteltük, mert egy igazán egyszerű, de mégis nagyszerű bögrének szántuk, amiben ott bújik egyfajta rejtett szépség. 

MÉRETE: 300ml

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Kávézód van és egyedi bögrét szeretnél a saját logótokkal? Írj nekünk emailt és elküldjük a részleteket. 

KÉSZÍTŐRŐL

Anett, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végezte tanulmányait kerámiatervezés szakon. A diplomát követő években szakmai gyakorlatát egy holland formatervező stúdiónál töltötte, majd egy szintén holland kreatív műhelynél kezdett el dolgozni. Körülbelül másfél éve kezdődött el intenzív önálló alkotói tevékenysége, miután visszaköltözött Magyarországra. Anett formavilága egészen egyedi. Érintésre, vizsgálatra és tapasztalásra invitálnak. Számára a kerámia tárgyak vizuális jelenléte ugyanannyira fontos, mint a tényleges funkciójuk. Nyár elején kezdtük meg vele a közös munkát. Sokat gondolkoztunk, teszteltünk, próbálgattuk a különböző formákat, színeket, mázakat és masszát. Fogadjátok szeretettel együttműködésünk első közös eredményét, ezeket a kerámia gyertyatartókat.