Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Vékony színes gyertya, RUST

1.100 Ft (866 Ft + ÁFA)

Válassz alkalmi színes gyertyáink közül, kuckózz be és gyújts hangulatot! Minden gyertyánk a lehető legmagasabb tisztaságú nyersanyagból készült, és nincs benne semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag, vagyis égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot. A színezéshez is természetes anyagokat használnak. Színes gyertyáink 13mm átmérőjűek, 28cm magasak és párban érkeznek. A hozzájuk illő gyertyatartókat itt találod.
 

ÉGÉSI IDŐ
±8 óra / gyertya égési idő, hogy jó sokáig élvezd a fényüket.

SZÍN
Rust / rozsdabarna.

MIBŐL KÉSZÜLT

Adalékanyagmentes paraffin, pamut kanóc, egészségre ártalmatlan színezők.

HOL KÉSZÜLT
Dániában öntötték, egy kis családi vállalkozásban, nevük Kunstindustrien. Olvass róluk és a készítésről bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Raktárkészlet 1: 13 pár raktáron
Szín
Mennyiségpár
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Elhelyezheted a vacsoraasztalon, gyújtsd meg egy finom tea vagy kávé mellé, az otthonod kedvenc kuckós részében, egy jó könyv mellé, de akár az ablakban is jól mutat. Cseppmentesen, szépen, egyenletes lánggal hosszan ég.

3 tipp a használatukhoz:

  1. Meggyújtás előtt vágd vissza 1 cm-re a kanócot, így hosszabb égési időt biztosíthatsz magadnak.
  2. Soha ne tedd gyúlékony tárgyak közelébe, ferde felületre, vagy túl közel egy másik gyertyához!
  3. Vékony formája miatt gyertyatartó mindenképp kell neki. Választhatsz hozzá harang alakú fém gyertyatartónk közül.

Honnan ismerszik meg a minőségi gyertya, aminek égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot és még a világnak is jobb? További gondolatokért látogass el a blogra! Xxx