Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Vacsoragyertya - 5 szál

1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)

Lassan, cseppmentesen, gyönyörű lánggal égő szálas gyertya 13mm átmérővel, 3 féle választható hosszal. Vacsoraasztalunk kedvenc meghívottja. Imádja a jó bor, kellemes beszélgetés és finom ételek társaságát. Magas tisztaságú alapanyagból és pamut kanócból készült. Nincs benne semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag. Háromféle hosszban elérhető: 13cm, 18cm és 30cm. 

MIBŐL KÉSZÜLT: Magas tisztaságú, adalékanyagmentes paraffin, pamut kanóc.

Raktárkészlet 1: 243 csomag raktáron
hossz
Mennyiségcsomag
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Minden gyertyának megvan a maga története és saját kis titka. A vacsora gyertyánk mögött is megbújik egy kedves családi történet. A családfő 100 évvel ezelőtt a szegénység elől menekült Szicíliából Rómába. Azért, hogy megmentse családját az éhenhalástól elkezdett a templomoknak kézzel készített gyertyákat készíteni. Akkor a gyertyák megmentették a család életét és teszik ezt ma is, hiszen már a harmadik generáció is ezzel foglalkozik.

Pauza tanácsa

Kis mérete miatt főleg alkalmakra ajánljuk, vacsorához, de még akár reggelihez is. Miért ne? :)

3 tipp a használatukhoz:

  1. Meggyújtás előtt vágd vissza 1 cm-re a kanócot, így hosszabb égési időt biztosíthatsz magadnak.
  2. Soha ne tedd gyúlékony tárgyak közelébe, ferde felületre, vagy túl közel egy másik gyertyához!
  3. Vékony formája miatt gyertyatartó mindenképp kell neki. Sáfrán Anett Pauza számára készített LUNA gyertyatartói vagy a harang alakú fém gyertyatartók illenek hozzá méretben.