Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

NISHIGUCHI karfedő

10.950 Ft (8.622 Ft + ÁFA)

Limitált színű karvédők lenből, ami ropogós és légáteresztő. Már az első pillanattól kezdve kellemes hűvösséget fogsz érezni, amikor a kezedet átbújtatod rajtuk. A kötése hálós szerkezetű, így hosszabb viselés esetén sem lesz túl meleg, és egy kis karlengetéssel könnyen be tudsz engedni egy kis levegőt. Tökéletes természetes ruházathoz. 50cm hosszú.

MIBŐL KÉSZÜLT: 76% len, 18% nylon, 5% polyester, 1% polyurethane.

Raktárkészlet 1: 1 pár raktáron
Mennyiségpár
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A KARMELEGÍTŐDET?
Azért, hogy minél hosszabb ideig élvezhesd karmelegítőd kényelmét, javasoljuk, hogy kézzel mosd őket. Kézmeleg vízben, növényi szappannal. Hipozása, szárítógépben való szárítása nem javasolt. Élettartamát meghosszabbíthatod, ha kerülöd a szintetikus mosószer és öblítő használatát. Ezek ugyanis roncsolják a szálakat. Makacsabb foltok ellen használd bármelyik Marseille szappanunkat. Mosás előtt dörzsöld át vele és már mehet is a gépbe.
 

KÉSZÍTŐRŐL

Nishiguchi zokni gyártása


A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy japán, zoknikat készítő vállalkozás, amelyet 1950-ben alapítottak. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknikat készítsenek, amelyek kiemelkedő értéket és minőséget nyújtanak azoknak az embereknek, akik viselik őket. Minden egyes Nishiguchi zoknit készítő személy szenvedélyesen törődik azzal, hogy a termékeiket viselő személyeknek valóban kényelmes legyen. A japán nyelvben létezik is erre egy külön kifejezés: “hakuhitoomoi”, ami annyit tesz "azokra gondolni, akik viselik a terméket".

Nishiguchi logo

A márka logója is erre reflektál. Egy zoknit ábrázol, amely egy szív alakját ölti magára. Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetes anyagok kiválasztásával, a kifinomult kötési mintákkal és az időtállósággal. Éppen ezektől olyan különleges élmény Nishiguchi zoknikat viselni.

Videó