Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Nishiguchi gyapjú bakancs zokni

13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)

Vastag gyapjú zokni, amely újrahasznosított gyapjú és pamut keverékéből készült. A gyapjúból készült zokni vastagságával büszkélkednek és tökéletesek csizmával is vagy bármilyen szabadtéri tevékenységekhez, például kempingezéshez és túrázáshoz. Készítőjük Nishiguchi Kutsushita, egy japán zokni készítő márka, amelyet 1950-ben alapítottak. Ajándékba is kiváló.
Többféle színben és 3 féle méretben: S (EUR 36-40 méret), M (EUR 41-44 méret), L (EUR 36-40 méret).

VÁLASZTOTT MÉRET
'S', ami az európai méretezésen belül a 36-40-es lábméretnek felel meg.

SZíN
Mustard.

MIBŐL KÉSZÜLT
47% gyapjú, 42% pamut, 10% nylon, 1% elastane.

HOL KÉSZÜLT
Japán.

szín
Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT HASZNÁLAT ÉS TISZTÍTÁS
Ha otthoni zokniként használod, viselj papucsot hozzá, máskülönben a talpa kikophat. Lehetőség szerint kézzel mosd, kéz meleg (30-40°C-os vízben). Mosógépben is moshatod, de ilyenkor lehetőség szerint használj mosózsákot és gyapjú programot. Kézi mosással meghosszabbíthatod az élettartamát. Hipózása, szárítógépben való szárítása, szintetikus mosószer és öblítő használata nem javasolt. 

KÉSZÍTŐRŐL

A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy 1950-ben alapított japán zoknikészítő vállalkozás. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknit hozzanak létre, amely kivételes értéket és minőséget nyújt a viselőjének. Mindenki, aki a Nishiguchi zoknikat készíti, szenvedélyesen hisz a "Hakuhitoomoi"-ban, amely felfogás azt jelenti, hogy a készítésnél mindig "gondolni kell arra, aki viselni fogja a termékeket". Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetesen anyagok kiválasztásával, kifinomult, különleges kötési mintákal és időtlen termékek létrehozásával, kerülve a divathullámokat. 

Kapcsolódó termékek

TEXTILEK
6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
8.950 Ft (7.047 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)