Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Lenvászon sál, extra nagy

15.900 Ft (12.520 Ft + ÁFA)

Lágy esésű, 100% lenvászon sál rojtos széllel. Kellően nagy méretű, így hordhatod hűvösebb napokon szorosabbra fogva, vagy a váll körül szelősebben, mint egy könnyű nyári kendő. A finn házaspár akitől rendeljük ezeket a textilcsodákat 4 generáció óta működteti a családi szövőüzemét. Filozófiájuk magába foglalja a felelős és környezetbarát gyártási folyamatokat. Ennek a sálnak az esetében pl. biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődik: a földektől, a len növénytől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Kiváló minőségű textília, mely évtizedekre boldoggá tesz Téged, a felhasználóját. Ajándékba is kiváló!
3 féle színben érhető el.

 

MÉRETEI
70 x 200cm.

SZíNE
Natúr.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% európai len (Masters of linen®).

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Alkotóink' menü alatt!

Szín
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. A hipózása és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni. 

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődik: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.